како да контролише уређаје преко мобилног телефона

A

ajaykumar988

Guest
Може ли ико да ми помогне да пронађе дијаграма кола и средства за контролу уређаја преко мобилних телефона. Или само како да искористи тон сигнала или вибрације да сам логичан сигнал који се може користити за накнадно контролу других кола. Надам се да користе старе телефоне примера, јер не желим да купују модерне и скупе телефоне за експерименте. Ја више волим старе Ерицссон и Нокиа. И могу ли још користи ЛЦД светло приликом пријема телефонски позив да покрене сигнала логика? Шта ми је потребно у овом случају? Хвала вам унапред.

Користите Нокиа 6110 дата кабл за повезивање порта ПЦ-ЦОМ да 6110. Покренете Виндовс-а ХиперТерминал и послати [б] АТ + ЦНМИ = 1,1,2,2,1 [/ б] да 6110, када 61100 одговорити [б] У реду [/ б] онда после тога сваки пут 6110 послали пински 8 (види 6110 пиноут) трасмит воз пулс, можете користити воз пулс да се позове От електронске цирцут. [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/5_1162901278.гиф [/ ИМГ]

Здраво ајаикумар, имао сам тај документ, заједно давно, мислим да је пројектовао италијански инжењер, али кога брига уопште? Надам се да ово може да вам помогне ... не заборавите да гурне "ми је помогао" дугме, зар не!

у такође може да покуша [урл] хттп://ввв.ембедтроницс.цом/нокиа/фбус.хтмл # парт1 [/ урл] [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 58 секунди: [/ цолор] [/ сизе] ради са старим Нокиа телефонима

[Куоте = тхе_риск_мастер] Здраво ајаикумар, имао сам тај документ, заједно давно, мислим да је пројектовао италијански инжењер, али кога брига уопште? Надам се да ово може да вам помогне ... не заборавите да гурне "ми је помогао" дугме, зар не [/ куоте] Хвала пуно МАН.вас прилично информативе.алсо можете ли ми предложити неке идеје како да се интерфејс нормалан телефонску линију преко рачунара, било серијски или паралелни порт.3 тачке је увек у доораваи за вас мр.риск мајстор Цхеерс: Д

[Куоте] како да интерфејс нормалан телефонску линију преко рачунара, било серијски или паралелни порт [/ куоте] То је лако, користи диал-уп модем за повезивање телефонске линије преко рачунара

можете да користите аудио метод ДТМФ бирање телефона онда послати ДТМФ тонске секвенце {промену ктал која води ДТМФ чип да промени своје тонове низова} на тај начин његови модификовани како не би покрене стандардне телефонске позивне кола ЦТЦСС изгледа добар метод јефтин са само микро Ц оба метода износ на исту ствар

Здраво, имам Нокиа 6230 који сам желите да користите као модем да прихвати АТ команди. Купио сам ПС2 нула серијски кабл (не УСБ ... треба да користим серијски кабл ПС2) који користе адаптера повезује споља са поп порт телефона. На сајту, где сам купио кабл и адаптер тврде да је компатибилан са 6230. Ја сам покушава да користи ХиперТерминал да се повежете на телефону, али без среће. Да ли је неко покушао да користите овај телефон као модем преко серијског кабла. Може да вам пружи неке детаље? Хвала Боба

[Куоте] ја купио ПС2 нула серијски кабл [/ куоте] Никада нисам чуо о томе. Али највише од свега онога што је ЦОМ порт број симулира од кабла? [Куоте] Ја сам покушава да користи ХиперТерминал да се повежете на телефону, али без среће [/ куоте] Који је број ЦОМ порта који користите у ХиперТерминал подешавање ЦОМ порта.

Здраво, ја сам покушао ЦОМ1, ЦОМ2 (само ових портова на мом рачунару) са различитим стопама ... бауд 9600 до 115200 у 8, Н, 1. И даље неће повезати. Боб

Хи гуис познајем никог како да контролишете друге уређаје преко блутоотх?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back