како да пуните батерију помоћу СМПС?

M

milindagarwal91

Guest
Ја сам добио СМПС који могу снабдевају 12В ДЦ ...... пуњач такође пружа 12В ДЦ ............. тако да могу да напуните батерију (оловни-12в) преко СМПС?? да ли је могуце .........??? ако је могуће ИТЗ ............ како онда можемо да га напуните??

Улазно / излазни инсолација је обавезна за руковање / повезивање пуњач батерија. Ако је ваш пакет батерија није 240В.

Здраво, За пуњење 12В Леад Ацид акумулатор, 14В минимално је потребна. Дакле, ако желите да пуните батерију са постојећим напајања 12В, морате да користите да бисте повећали прекидачем напон. Тахмид.

[Куоте = милиндагарвал91] Ја сам добио СМПС који може да снабдевају 12В ДЦ ...... пуњач такође пружа 12В ДЦ .... тако да могу да напуните батерију (оловни-12в) преко СМПС?? да ли је могуце ........? [/ куоте] Ако је СМПС није пуњач батерија, и наравно она даје од 12 волти, не можете наплатити 12 волти баттерри. Када 12 волти батерија потпуно напуњена, напон порасте на 13,8 волти и тако пуњач се очекује да достави исти. Трицкле пуњење опција се такође очекује у добром пуњач. [Куоте = Јаммерс] Зашто не покушате користите СМПС Адаптери ... Специјално дизајнирана за Телеком Апплицатионс ... [/ куоте] пуњач је "пуњач" то цант бити замењен са "СМПС Адапторс"

Не можете да напуните добро оловне батерије, користећи 12В. За батерија у потпуности напуњена, потребно је да га доведе до "лебди" напон који је о најмање 13.7В. Постоје различити алгоритми за пуњење константном струјом која запошљавају, или константним напоном, или обоје, а затим трицкле-цхарге/флоатинг потпуно напуњеном батеријом. Али, сви они ће на крају завршити на око 13,7-13.9В да плутају батерију. Дакле, ако користите 12В, бићете само делимично напуните батерију, и ово на крају је штетан за свој живот / квалитет.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back