како да уклоните +1.4 В офсет из излаза појачала инструмента користећи оп амп

U

ud23

Guest
Здраво Желим да уклоните 1.4в офсет напон од појачала излаз. и желим своју цкт ли могу да користим појачало диференцијал?

Такође можете хране офсет напон на референтни улаз. Али то би требало да буде са ниском импедансом, нпр учитане стране ОП напона следбеника.

сигурни да можете да [аттацх = ЦОНФИГ] 58685 [/ аттацх] Можете терену ВР и примењују +1.4 В у В1 улаз, можете да подесите добитак на 1 ако се не добије потребна. Сигнал ће бити повезан са В2. Алтернатива може бити основ В1 и применити негативног напона (1.4в) на ВР Алекс

хи тхнак за помоћ, али ја не добијете излаз разлика Користио сам Р1 = 1кохм, РФ = 4.2К и подесите 1.4в на В1, али све исто излаз са офсет од 1.38ви не треба стећи тако могу да користим Рф = 0охм?

Ако проверите једначину видећете да морате користити исту вредност за све отпорнике да имају добит од 1.. Р1 = 1кохм, РФ = 4.2К даје добитак од 4,2, добитак је Рф/Р1 АЕКС

ја хвала и ја сам користећи оп амп са једним снабдевања, тако ми је потребна употреба рефинансирају напон на не инвертујући улаз.?

Да треба да користите +1.4 В за инвертујући улаз и ВР на ГНД Алекс

ја свог радног Сада сам променио све отпорника исту вредност тако да сам сада све разлике напона.

Нисте рекли о користи инструменте појачало или кола, али шта је разлог за излаз офсет? Ако ИнСтр ампера управља из једног снабдевање, може бити тривијално излаз засићења. Онда пребацивање излаз неће много помоћи.

иа ФВМ Ја сам помоћу инструмената Иц Ина125 и ја сам га користи са једним снабдевања, тако доза ово коло ради?

Лист са подацима сликама 5 и 6 су разматрају различите врсте појединачних понуда рада. Не знам која је боља сусрет вашу апликацију. Ако вам је потребна биполарног излазног сигнала, онда ИАреф треба да буду повезани са позитивне "псеудогроунд" или виртуелни основу, као на слици 6. Излаз ће имати офсет, али тешко да можете да га уклоните без губљења биполарног сигнала замаху. Ако је ваш сигнал униполарна, али сигнала има нежељене офсет, која би била пореклом из улаза, додатни диференцијални појачавач, као што су сугерисали Алекс, може да помогне. Али ти треба да размотре, да се ниједан снабдевања појачала постигао тачно нула излаз. Још један имнпортант тачку са инструментације појачала је одржавање улаза заједнички режим опсега. Који се односе на једној операцији снабдевања ИНА125 ово имплицира позитивну пристрасност напона да се примени на улазима.

Жао касно ажурирање, Имам проблема да се излазни сигнал за офсет уклањање кола као улаз сигнал.Басицалли Ја сам помоћу ИНА125 са једним понуде и ако сам проверити излаз из пина бр. 11 у вези са ПИН бр.5 Имам офсет напон +1.4 В ако се провери излаз из пинно.11 а у вези терену показују своју излаз као 3.57в (без обзира да ли офсет не знам) па како ја могу да сигнала за мој офсет уклањање кола ?????

Здраво Имам исти проблем са ина125 не знам како да уклоните офсет, у излазне имам 0.05 В, када на улазу сам 0, В., не знам како сам ЦН користе Вреф пин Плеасе хелп ми ја користим појачало еитх један снабдевање захвалност за ваша помоћ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back