како да уче умрежавање рачунара

A

abbas1707

Guest
Хи, им потпуно нови умрежавање. Желим да научим све ствари као што су ТЦП, ИП, рутирање, како Интернет ради, како се пренос података са 1 компјутер са другим преко интернета ..... итд ја снажно за циљ да научи све тхис.бут морам правцу, односно одакле да почнем , које књиге да чита, па плз водич мене плз морам Ур помоћ, ја ћу бити веома захвалан! Морам да почне од нуле нивоу, односно основе плз хелп: Д: лол:: лол:: лол:: лол:

То су неке основне и стандардних књига о умрежавање рачунара ... рачунарских мрежа - Бехроух Фехроузан (проверите правопис) подаци и рачунарске комуникације - Виллиам Сталлингс протокола (ТЦП / ИП Иллустратед, Волуме 1,2) Би: В. Ричард Стивенс можете преузети те књиге из [урл] ввв.гигапедиа.орг [ / УРЛ] Надам се да своје мало корисне за вас.

у односе следеће књиге за основе 1.цомпутер мрежа Андрев С. Таненбаум 2. Подаци комуникационих мрежа које Фероузан 3.Хигх брзине пребацивање мрежа Жан Валранд 4.Дата комуникационих мрежа Виллиам Сталлингс

Књига фероузан и тенанбаум су најбољих књига за разумевање умрежавање.

почети са подацима комуникације и мреже од стране Фероузан. Мислим да је ово најбоља књига за почетнике.

Много књига је доступна овде. Покушајте да их серацх.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back