како проверити специфичне ширине трага у рутирања слоју ..

S

sapphire_2010

Guest
Здраво Ја сам помоћу аллегро16.2 имам одбор усмерава са 5,6 и 10 милиона траг ширине. Сада морам да промените све 10 милиона траг ширине и 8милс. Како да то урадите. и ако само треба да избришете или истакните 5мил ширине трага како онда бих изаберете или хигхлигхт.плеасе помогне хвала унапред. СА

Здраво сафир, ако желите да истакне нето изаберите Екран ---> Додели боју а затим изаберите (десној страни) кликните наћи да изаберете који ће се истакне као нето, симбол, итд ПИН и изаберите боју из опције бутттон . Ако желите да промените 10 милс до 8 милс траг прво изаберите подешавање ---> ограничења ----> физички радни простор ограничења ће се отворити и затим изаберите нето промена слој траг ширине један по један (би што нето ће се променити ) или Делете која нето ће променити а затим изаберите 8милс ширина линије и онда пут га

Здраво, Да бисте променили трацевидтх од 10милс до 8милс, можете користити приложени скрипту. само копирајте овај фајл у вашем пројекту фолдер.тхен отворите датотеку одбора у Аллегро. У командном прозору оптерећења типа вештина "цвидтх.ил" затим откуцајте команду цвидтх се појави прозор где можете да изаберете и да промените трацевидтх у одређеном слоју.

хвала Схилпа, ја ћу то покушати.

наметале Нашли смо било скрипта да пронађе специфичне ширине трага. молим вас да ми пошаљете у сценарио за наш користити за проверу ово ... Мислим да смо стварно било потребно ако је то торбица успе .. . Хвала за скрипту !!!!!!!!!:|

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back