како цолпиттс осцилатор ради

K

kae_jolie

Guest
Може ли ми неко шетња како цолпиттс осцилатор ради. Под овим мислим, корак по корак објасњење струје и шта се дешава са струја, напон, итд .. морам да разумем шта се дешава кад погледам кола. Знам резервоара кола осцилира, али ми треба мало више детаља од улаза до излаза. Хвала ...

Прочитајте овај ИЕЕЕ папир: "Нелинеарна анализа Цолпиттс осцилатор и апликација за дизајн" хттп://ланосввв.епфл.цх/студинфо/цоурсес/цоурс_нонлинеар_де/ектрас/Маггио (1999) _Нонлинеар% 20Аналисис% 20оф% 20тхе% 20Цолпиттс% 20осциллатор % 20анд% 20апплицатионс% 20то% 20десигн.пдф Поздрави, ИанП

[Урл = хттп://ен.википедиа.орг/вики/Цолпиттс_осциллатор] [б] [сизе = 6] Цолпиттс осцилатор [/ сизе] Из Википедије, слободне енциклопедије [/ б] [/ УРЛ]

Покушајте овај линк: [урл] хттп://ввв.уогуелпх.ца/ ~ антоон/туториал/ктор/ктор7/ктор7.хтмл [/ урл]

Већина синусоидални осцилатора су веома тешки за разумевање од само компонента нивоа повећање или смањење струје или напона. Пре 30 година, провео сам недеље покушавају да ураде управо то и одвезли неколико професора да пије. Кратак одговор је не мислим да је то могуће. Кључ је да су веома нелинеаран кола. Основна мисао модели кола компоненте су линеарне и стога увек успети. Квадратни талас мултивибраторс може да се ради од основних модела, али синусоидални не може. Година касније када сам добио држи Спајс симулатора, покушао сам да користе тај да анализирају ових кола. Симулација кандидовао за дана да се још неколико циклуса и нису ми дају било више јасну слику.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back