кола Интегратор понашање

P

pankaj jha

Guest
Може ли ико објаснити плз ми следеће ствари у вези са понашањем кола је интегратора је: 1) Излаз интеграције коло је стабилна јер се успешно интегрише се било који улаз буке. 2) мала ДЦ офсет грешку на улаз ће изазвати излаз на стално расте са временом све до оп-амп масне киселине. Када се излаз достигне било позитивног или негативног напајања железнички, оп-амп не можемо да возимо излаз више, а излаз је рекао да "заситити".

Оно што тражим је математичко / физичко објашњење две тачке сам подигао.

[Куоте = Панкај Јха; 881739] свако може плз објасни ми следеће ствари у вези са понашањем кола је интегратора је: ................ 2) мала ДЦ офсет грешку на улаз ће изазвати излаз на стално расте са временом све до оп-амп масне киселине. Када се излаз достигне било позитивног или негативног напајања железнички, оп-амп не можемо да возимо излаз више, а излаз је рекао да "заситити" [/ куоте] То је задатак и циљ интеграцију уређаја..

1) Интегрисање буке значи да смањи свој пропусни опсег, јер је саставни оператора делује као лов-пасс филтер на тај начин уноса текста се филтрира буке. 2) ако имам сигнала С (т) = ДЦ + И (т) где је просек [И (т)] = 0 интегрисање: Т. .......... ........ Т. .... ....................... Т. Т. ............ ..... ....... к (т) = ∫ С (к) = ∫ ДК [ДЦ + И (К)] * ДК = ∫ ДЦ * к + ∫ И (К) * ДК т0 ......... ... т0 т0 т0 ........................ ........ .......... ..... ........ развоју ∫ ДЦ * ДК ћемо добити Т.. ................. Т. .................... .... ∫ ДЦ * ДК * ДЦ = ∫ ДК = ДЦ (т - т0) т0 т0 ................ ............... ......... онда је растао са временом ПС: Извините за тачака између граница интеграла, али нисам био у стању да правилно убаците простора

[Куоте = Панкај Јха; 881739] свако може плз објасни ми следеће ствари у вези са понашањем кола је интегратора је: 2) мала ДЦ офсет грешку на улаз ће изазвати излаз на стално расте са временом све до оп-амп масне киселине. Када се излаз достигне било позитивног или негативног напајања железнички, оп-амп не можемо да возимо излаз више, а излаз је рекао да "заситити" [/ куоте] десриптиве објашњење је као што следи (на пример:. Всуппли = + - 12 В) ДЦ оффсет 1 мВ изазива једносмерним излазним напоном који ће достићи и до 100 В (под претпоставком ДЦ отворене петље добитак од 100дБ). Међутим, због ограниченог снабдевања излаз може порасти до 12 В само. За Т = 0 кондензатор је идентичан кратког споја који је еквивалентан 100% негативне повратне информације - што за последицу излаз напона цца. 0 В (у стварности: 1мВ због ДЦ добитак на т = 0 јединства). Сада, овај напон оптужбе кондензатора до Всуппли. То значи: Само прва квази-линеарни део (до 12 В) за пуњење карактеристичне криве (да иду и до 100 В) релевантна. Дакле, постоји квази-линеарни излазни напон повећа до 12 В.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back