комплет интерфејс проблема

A

akashk

Guest
им Стартин мој финални пројекат год сам обезбедио ДС89ц450 микроконтролера узорак од максима. Купио сам комплет 8051 локалну из продавнице ИМ није у стању да програмирати чип:-к то није Саие уређај повезан сам ФЛАСХ МАГИЦ али нема опцију за максимом, само м ПХИЛИПС заиста обесхрабреност Проверио сам њен рад серијског кабла у реду . одбор има једноставан мак232, ресетовање СВ н ИЦ модул. комплет на ЛЕД ради добро превише користио сам 9600 бауд са 11,0592 ктал; плс помоћ АСАП; (тханк у унапред

може сумоне плс потрудио да помогне: (

[Куоте = акасхк; 839471] Ја сам ФЛАСХ МАГИЦ али нема опцију за максимом, само ПХИЛИПС [/ куоте] Онда не користите одговарајућу апликацију / процедура за програмирање свој МЦУ. Нисам користио, али ДС89ц450 прочитао датасхеет, требало би да имају неке инструкције на коректан начин да програмирате чип. [УРЛ = хттп://ввв.маким-иц.цом/апп-нотес/индек.мвп/ид/3262] Ин-Систем програмирање са 8051-Басед микроконтролери - Максим [/ урл] Алекс

[Куоте = алекан_е; 839630] Онда не користите одговарајућу апликацију / процедура за програмирање свој МЦУ. Нисам користио, али ДС89ц450 прочитао датасхеет, требало би да имају неке инструкције на коректан начин да програмирате чип. [УРЛ = хттп://ввв.маким-иц.цом/апп-нотес/индек.мвп/ид/3262] Ин-Систем програмирање са 8051-Басед микроконтролери - Максим [/ урл] Алекс [/ куоте] Тхнк тона алек! са шемама, нашао сам д несталих везе, потребно дс89ц450. хвала пуно :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back