комуникацији са одбора

V

vinay shabad

Guest
свиђа Веома сам нови у програмирању микроконтролера сам ја тренутно ради на ПИЦ24Ф16КА102 са МПЛАБ и Ц30 цомпилер.И написао овај код, али овај код је успешно зграде, али када се повежем са хардвером није у комуникацији са њене одбора # инцлуде "п24Ф16КА102.х" инт маин (воид) {ТРИСБбитс.ТРИСБ3 = 0; ЛАТБбитс.ЛАТБ3 = 1 док је (1) {}} показује своју грешку као мета уређај није спреман за отклањање грешака. Молимо проверите подешавања конфигурације програма битни и уређаја пре него што наставите. Молимо вас може неко да ми помогне да се ослободи овог проблема Хвала унапред.

Ако покушавате да комуницирате преко УАРТ, шта је брзину сет.Хаве сте ви променили и покушали.

помоћу МПЛАБ Ако кликнете на програматор а затим изаберите Програмер ПицКит 3 шта то говори? на пример, немају ПицКит 3 овде, али мој ИЦД3 разговара са ПИЦ24ФЈ64ГБ002 каже [цоде] МПЛАБ ИЦД 3 откривене Повезивање на МПЛАБ ИЦД 3 ... Верзија фирмваре-Апартман ...... 01.26.33 фирмвера типе......................дсПИЦ33Ф/24Ф/24Х МПЛАБ ИЦД 3 цоннецтед. Циљна Откривен Девице ИД Ревизија = 00000002 [/ цоде] можете да урадите бланко чек, избрисати, програма, итд

Према горњем менију: Пројекат -> Буилд Конфигурација -> дебуг Проверите да ли изградити конфигурације је подешен тако да не дебуг Издање. Такође проверите да ли ПИЦкит 3 је изабрана као алатке за отклањање грешака: Горњи мени: дебагер -> Изаберите Алат -> ПИЦкит 3 Можете да програмирате уређај за отклањање грешака, али не можете да дебуг са програматора! Надам се ово помаже. Такође, проверите да ли сте изабрали ПИЦ24Ф16КА102 под: цонфигуре -> Изаберите Уређај ..-> ПИЦ24Ф16КА102 А твој конфигурационих битова се правилно подешен за уређај и отклањање грешака, под Конфигурисање Мени.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back