користећи лм2576 са 12в 5амп адаптером

D

devil6600

Guest
Здраво Могу ли да користим лм2576 са 12в 5амп адаптером? ће га добити спалио? Желим да га користите за напајање сим900 модул захваљујући

СИМ900 треба 3.5-4.5В, тако да морате да користите ЛМ2576АДЈ да подесите излазни напон у том опсегу .. Требало би да ради добро са 12В/5А извор напајања .. Види: [УРЛ] хттп://вм.сим.цом/Сим/Невс/пхото/2010222155735.пдф [/ урл]: лол: ИанП

хвала ИанП, веома корисне информације ... ако желим да власт га са 3.7В Ли-Ион батерија онда треба да га прикључите директно на модул или користите ЛДО регулатора између? хвала

Као модул треба 3.5В-4.5В убацивања ЛДО између 3,7 В батерије и модула не би вам било какву предност, али мали пад напона који не желите .. Ја бих га повезују директно .. : Лол: ИанП

хвала ИанП ... Гледао сам на лист са подацима о лм2576 и утврдили да захтевају сцхотткеи диода од 3амп, ја га немате, па ако сам прескочите диода у колу (од свог већ обрнуто пристрасан), онда ће кола имали већих проблема? хвала

диода и излаз индуктор су главни делови кола, јер је КОМУТАЦИОНИ регулатора НЕ линеаран Сви делови у фиг2 су од суштинског значаја - поздрав, Орсона Корпа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back