користи у преко ПЦИе додај у картици; треба саветовати

N

nathan80

Guest
Им тренутно радите распоред за ПЦИе картицу додати помоћу 4 слоја одбора. брзи диференцијал Рк и Тк (пропагирању сигнала до 2.5ГХз), нису смештени у истом слоју на златним прстима конектора. проверите доле распоред: горњи слој - црвени трагови доњи слој - плаве трагове РКС дифф трагови су повезани са златним прстима конектор на горњем слоју. ТКС дифф трагови мора да прође кроз капама и цоннцтед да златног конектор прста у доњем слоју. молим вас реците ми, ако је то распоред топологија може да се користи: нисам могао да нађем никакву смернице о рутирање велике брзине диференцијалне трагове користећи преко

Здраво, користећи преко фајлова у високој Вил брзине сигнала изазвати неку кашњење, али је главни проблем овде је да је за ЛВДС сигнала вам је потребан референтни авион. Да бисте се уверили да је повратак струја прати ЛВДС сигнал, најбољи начин да урадите је да се уверите да је сигнал на оба слоја користе исти референтни авион. Ако се пребаците на референтну раван морате да додате неки виа партија (исти нето) или додати кондензатор који повезује два авиона. (Да понуде пут за повратак струје.) Баците поглед на књигу о овој теми. Ерик Богитин, Сигнал Интегритет поједностављени ИСБН: 0-13-066946-6 Стивен Тхиераф, Брза плоча Сигнал Интегритет, ИСБН: 1-58053-131-8 Хауард В. Џонсон, Брза Дигитална Дизајн, Приручник о Црној Магији Клајд Ф. Цоомбс, Приручник штампаних кола, ИСБН: 0-07-151079-6 'Цоомбс То књига није усмерена на брзе дизајну, али је у дубини преглед око пројектовање, производњу, монтажу и тестирање ПЦБ плочама.

урадио сам распоред за ПЦИ Екпресс 1.1 ПЦБ моје савете: за минималне губитке услед рефлексија и другим параситицс, ја) Избегавајте стављање траг у сред златног прста, чак и ако то урадите, ја верујем да ће користити Теардроп да обезбеди бешуман спојница, међутим, поставите траг у десно или лево од златног прста; на тај начин ваш траг ће имати правилан прекид импедансе, ширина трага повећава када суза кап користи. ии) да стави своје капе најближе до ивице, као и Виас до друге ивице.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back