који тип уређаја може да се екстрахује ЕДА алата

B

baiwujushi

Guest
који тип уређаја може да се екстрахује ЕДА алата када радим ЛВС на ицфб платформу? је Р. Ц МОС?

Можете да издвојите шта, ако пишете правила како треба. Препознавање уређаја и веза је под контролом правила која су ливнице (слојева) специфична. Не очекујем да Цаденце алата садржи ову сами инфо, мада можете наћи шаблона и апп белешке. Правила би присуствовати ливница ДПК.

Много хвала, али ја сам вордеринг ли ЕДА алата подршку оваквим правила: у високог напона / велике снаге чип од БиЦМОС процесом 1. Високог напона металне линије преклапају две нвелл, креирајте паразитски НМОС 2. Ниског напона поли капија преклапају две пвелл, креирајте паразитски ПМОС захваљујући поново Џери

[Куоте = баивујусхи] ... Ја сам вордеринг ли ЕДА алата подршку оваквим правила: у високог напона / велике снаге чип од БиЦМОС процесом 1. Високог напона металне линије преклапају две нвелл, креирајте паразитски НМОС 2. Ниског напона поли капија преклапају две пвелл, креирајте паразитски ПМОС [/ куоте] Не мислим да такве параситицс ће бити извађен. Али нема. 2. Вероватно би надјено пре од стране ДРЦ-а повреду поруку: активној области (потребан за ниски напон поли капија) блиске или прелаз 2 пвеллс свакако није дозвољен.

Ако сте имали ХВМЕТ слој или маркера онда правила би изгледала као стари метал гате МОС екстракт правила. Трик ће бити у примени који ХВМЕТ дисциплину. Радила сам у процесима који се користи посебан вддмет, вссмет слојева да олакша кратке провере. Верујем алата су способни, то је логично израза (а можда додатак слојеви тренутно не постоји) који би да се развија.

Сваки логички слој комбинација која за последицу добро формиран правоугаоник може бити уређај. Логично слој комбинација би требало да резултира у слоју уређај признање, резервисан за уређај. Да прогласи уређај као паразитска је само важно за ЛВС поређење. Мислим да је једино ограничење да све цедиљке су је у томе што они само дозвољавају ноноверлаппинг, понекад нонтоуцхинг уређај признање објеката. Старија верзија не и да не признају паразитске уређаје изнад (испод) примарни уређаја.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back