који тип фрактала антена је погодна за мој фрекв!. "Завршни год пројекат." Плз хелп

S

Sara88

Guest
Сам потребан ја да сазнам одговарајуће фрактала тип антена за мој један бенд са низ фреквенција 850-900МХз .. Урадио сам доста читао о дизајну фрактала и карактеристике, али још увек не може да одлучи који је погодан модел. 1) Шта је разлика између фон Коцх и Сиерпински Заптивка у смислу фрекв. , Повратак губици дБ и једном бендова? 2) Како да пронађете одговарајуће особине (број итерација реда, таласне дужине и добити губици) за мој фрекв. ? да ли постоји формула које могу да их дефинише овај низ Фрек је мени познато један бенд је једноставнији него мулти-бенд понашање које ми је потребан само један опсег фреквенција. "Експерти Треба ми твоја помоћ": лол:

Хи антену дизајн фрактала техником ја никада нису видели у новинама нумеричке методе за оптимизацију и обично Кох није апсолутно има корист друге врсте и они користе само када је могуће да се алатке за закрпу, али једна особа ми је рекао можемо дизајн антене математички метод и ја сам један ебоок о фракталне математичке и ако у желите могу да га е-маил за У

[КУОТЕ = фердовс; 863904] Здраво антену дизајн фрактала техником никада нисам видела у новинама нумеричке методе за оптимизацију и обично Кох није апсолутно има корист друге врсте и они користе само када је могуће да се алатке за закрпу, али једна особа ми је рекла Можемо дизајн антене математички метод и имам један ебоок о фракталне математичке и ако у желите могу да га е-маил за у [/ куоте] Ја сам стварно не знам .. али хвала за одговор .. "Ово је мој е-маил: [емаил] норесхог@хотмаил.цом [/ емаил]

Хи За више информација погледајте ових радова: 1-мултибанд ФРАЦТАЛ Планар инвертоване Ф антена (Ф-ПИФА) за мобилне Напредак апликације за телефон У Електромагнетика за истраживање Б, Вол. 14, 127-148, 2009 2-НОВИ смањеној величини микрострип патцх антена са ФРАЦТАЛ ОБЛИКУ ГРЕШКЕ Напредак у Електромагнетика истраживања, Б., вол. 11, 29-37, 2009

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back