креће преко екрана ПИЦ и 5к7 матрице ЛЕД

S

soinarose

Guest
Здраво, може неко да ми помогне да се изгради покретни екран помоћу ПИЦ-16Ф877 и четири 5к7 ЛЕД матрицу у Ц (микроЦ) Захваљујући вама Соина

[Куоте = соинаросе; 821089] Здраво, може неко да ми помогне да се изгради покретни екран помоћу ПИЦ-16Ф877 и четири 5к7 ЛЕД матрицу у Ц (микроЦ) Захваљујући вама Соина [/ куоте] Види овде у форум нит [УРЛ] хттп: / / ввв.едабоард.цом/тхреад11364.хтмл [/ УРЛ]

Приложите своје детаље хардвер (шема)

Покушао сам да спроведе ЦКТ да се крећете поруку као туторијал у Протеус и микроЦ. нисам успео да добије излаз .. неко може да поставља радно ема са ПИЦ16Ф877 и 5к7 матрица са ЛЕД Ц код .. Хвала унапред

Покушао сам да бисте приказали једну писмо користећи 5к7 матрице помоћу ПИЦ и СХИФТ регистар 74хс595. код је писан у Ц. Микро плс помоћ мене за исправно приказивање.

[Куоте = соинаросе; 823889] Ја сам покушао да прикаже неке писмо користећи 5к7 матрице помоћу ПИЦ и СХИФТ регистар 74хс595. код је писан у Ц. Микро плс помоћ мене за правилно приказивање [/ куоте] Ви имате користи и чипове као 74Хс595.?, сумњам да ће радити. Требало је да користи једну 74ЛС138 као декодер за редове и СХИФТ регистар 74ЛС164/74ЛС595 за вожњу колону. Још једна ствар коју сте управо поменути сат = 1 сат = 0 у Ц код, али нисам могао да нађем која ПИН који се користи као сат. у Ц кода требало би да покушате да пошаљете сваки бит карактера података и послати импулс СХИФТ регистар. и да се редови треба да буде стално скенира. тако да када пар редова колона меч одговарајуће ЛЕД светли. Надам се ово помаже мало.

Хвала у за ур одговор .. сат је дефинисана за ПИН ПИН_Б0 .. Ја цоуднт радне смене региструјете са ПИЦ. се ставља се ордерлесс .. ако је у било ему Хав Н код, може у то порука .. Желим да померање текста здесна налево помоћу четири, 5к7 ЛЕД матрицу уз помоћ ПИЦ 16Ф877. Знам само Ц језику (МПЛАБ, микроЦ)

Имам решење за скроловање поруку са ПИЦ6Ф877 и 5к7 ЛЕД матрицу .. НВ ИМ раде на томе да померите поруку у четири, 5к7 матрица,, код је писан у МПЛАБ ИДЕ и симулиране у Протеус овде за ћаскање прикључних мој рад .. хвала пуно свима

Ваљда си у добром путу. Па Протеус симулација је у реду, али си то урадио прототип?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back