лепо једноставно радио пријемник

S

ScienceIsCool

Guest
Хеј момци ... Надао сам се У момци би ми помогне ... Сам направио једноставну ФМ предајника из кола у разговору електронике [ХТМЛ] хттп://талкингелецтроницс.цом/пројецтс/ФМ-Буг/ФМ-Буг.хтмл [/ ХТМЛ] и то ради фино ... Сада, имам супер заинтересовани радиотехнике након тога и сада желим да се направи 50 МХз радио пријемника ... Пријемник треба [б] само [/ Б] добити 50МХз сигнал (без модулација) из предајника (за које ћу модификовати свој постојећи предајник) и одбије од све остале сигнале око њега са [б] лепо филтрирање [/ Б] и појачавају га да произведе [Б] лепо појачан 50МХз сигнала [/ Б] па да могу да га исправи и користити га као радио прекидач ... нешто као [Б] антена> лепо филтрирање> лепо појачање> отклањање> укључивања ЛЕД [/ Б]! планирам да то урадите користећи основни Л, Р, Ц кола укључујући БЈТс ... нема МЗ-а и Кристали ... Дакле, плз дајте ми идеје или кола да се то постигне ... имам ограничено искуство у електроници, али сам спреман да сазнате све неопходне ствари (Као импедансе подударање, Филтер технике) да се изгради тако да то нећу да купи било који модул или нешто .. :-| ... Чекајући Ур порука [цолор = "Голд"] [СИЗЕ = 1] ---------- Пост аддед ат 17:15 ---------- Претходни пост је био на 16!: 05 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Извини, али мислим да сам постед тхис тхреад на погресном месту .. Поново сам га послали у аналогном кола форуму ...

[УРЛ = хттп://са555.блогспот.цом/2009/07/симпле-50мц-рецеивер.хтмл] ЛИ3ЛП лабораторија: Једноставна 50МХз пријемник [/ урл]

Да .. танвеерриаз .. веза у обезбедио је имао кола, али то није читљив ... Морам да направи коло које ради на фреквенцији између СВ и ФМ опсег ... Пријемник је само пријемник .. није потребно демодулате сигнал .. То само треба филтрирати сигнал детектоване од стране антене лепим филтер и требало би да појачају тај сигнал .. Тхатс алл! Само откривање сигнала је све што планирате да урадите ... Било би кул да укључите / искључите уређај без коришћења жица за кратко (рецимо 10 метара) опсегу ... Био бих пресрећан ако ово ради ... Ја сам вољан да научи све што је потребно да се постигне овај циљ моје ... Плз одговорите и помозите ми момци!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back