S
ScienceIsCool
Guest
Хеј момци ... Надао сам се У момци би ми помогне ... Сам направио једноставну ФМ предајника из кола у разговору електронике [ХТМЛ] хттп://талкингелецтроницс.цом/пројецтс/ФМ-Буг/ФМ-Буг.хтмл [/ ХТМЛ] и то ради фино ... Сада, имам супер заинтересовани радиотехнике након тога и сада желим да се направи 50 МХз радио пријемника ... Пријемник треба [б] само [/ Б] добити 50МХз сигнал (без модулација) из предајника (за које ћу модификовати свој постојећи предајник) и одбије од све остале сигнале око њега са [б] лепо филтрирање [/ Б] и појачавају га да произведе [Б] лепо појачан 50МХз сигнала [/ Б] па да могу да га исправи и користити га као радио прекидач ... нешто као [Б] антена> лепо филтрирање> лепо појачање> отклањање> укључивања ЛЕД [/ Б]! планирам да то урадите користећи основни Л, Р, Ц кола укључујући БЈТс ... нема МЗ-а и Кристали ... Дакле, плз дајте ми идеје или кола да се то постигне ... имам ограничено искуство у електроници, али сам спреман да сазнате све неопходне ствари (Као импедансе подударање, Филтер технике) да се изгради тако да то нећу да купи било који модул или нешто .. :-| ... Чекајући Ур порука [цолор = "Голд"] [СИЗЕ = 1] ---------- Пост аддед ат 17:15 ---------- Претходни пост је био на 16!: 05 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Извини, али мислим да сам постед тхис тхреад на погресном месту .. Поново сам га послали у аналогном кола форуму ...