либстдц + +5 КСХ и либмотиф либерариес

H

hossam abdo

Guest
желим да инсталирам соц сусрета на бацктрацк5 али је потребно 3 либерариес либстдц, ксх и либмотиф када сам их инсталирате поруку о грешци се појавити: Не могу да нађемо било пакет чије име или опис упарен "либстдц + +5" шта ЦАД радим?

Ово захтева од ових библиотека које нису инсталиране на вашем систему. Ове библиотеке су доступни у Убунтуу. [Урл = хттп://пацкагес.убунту.цом/харди/либстдц++5] Форум - Детаљи пакета либстдц + +5 у Харди [/ урл] Ксх је постоље за Корн Схелл. [Урл = хттп://ен.википедиа.орг/вики/Корн_схелл] Корн схелл - Википедија, слободна енциклопедија [/ урл] [урл = хттп://пацкагес.дебиан.орг/сид/либмотиф-дев] Дебиан - - Детаљи пакета либмотиф-дев у Шиду [/ урл] Прво скините и инсталирајте ове библиотеке. него покушате да инсталирате сусрет. Мислим да покушавате да инсталирате версион8.1 сусрета. Ја га инсталирате успешно у Убунту ..: осмех:

мислите да не могу инсталирати ову библиотека у бацктрацк5 односно користи Убунту уместо бацктрацк5

Убунту је популарна издање за Линук. Није лоша идеја да промените Убунту. Ја не покушавамо СПЦ. Али трудим се ти ИЦ5141 на Убунту 9, 10, 11.04. Сви они раде у реду.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back