микроконтролер са многим серијски порт

A

ahmadagha23

Guest
Здраво Ја сам у потрази за микроконтролер са следећим карактеристикама: РС422 РС232 порта 6 2 порта 4 порта СПИ порт 32 бита адресе порта 12-битни Знате ли било који микроконтролер са овим фатурес? Поздрав

[Куоте = ахмадагха23; 885186] Здраво ја сам у потрази за микроконтролер са следећим карактеристикама: 8 к 4 порта СПИ УАРТ порт 32 бита адресе порта 12-битни Знате ли било који микроконтролер са овим фатурес? Поздрав [/ куоте] Имам исправљен цитат горе за шта ја мислим да треба да кажете. Не мислим да ћете наћи било који микроконтролер резултата-232, само Асинхрони серијски на ТТЛ нивоима. Микроконтролера са РС422 могу постојати, али ако се то деси, кладим се да су ретки.

Једини начин да видим да се постигне да гради неко у ФПГА технологији као што је на пример у НЕОС2 из АЛТЕРА

имате захтевна! никада нису видели ништа слично! неке од Мицроцхип ПИЦ32 микроконтролере имају 6 УАРТс, 4 СПИ, паралелни порт 16-битне и 16 адреса линија [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/ПарамЦхартСеарцх/цхарт.аспк?бранцхИД=211&мид=10&ланг=ен&пагеИд = 74] 32-битни ПИЦ Микроконтролери - 32-битни ПИЦ [/ УРЛ] има поглед на Фреесцале - Чини ми се да се сетите неке од својих микроконтролери имају 8 или 10 УАРТс такође АРМ и Тексасу микроконтролере

може у опише захтев за оно што је потребно У толико захтеван уЦ

АРМ на основу контролер као ЛПЦ2148

Наведите ваше захтеве и да микроконтролеру по вашем избору! [УРЛ = хттп://ицс.нкп.цом/продуцтс/мцус/] НКСП Семицондуцторс - Микроконтролери [Производи - микроконтролере (микроконтролера) и микроконтролера (МЦУ) Функције] [/ УРЛ]

описују први своју пријаву. Никада нисам наишао било микроконтролер са ове функције.

Велики скок НИОС2 АЛТЕРА арцхитетуре је да можете да креирате било вишепроцесорски са било које функције (према вашим спецификацијама, горе) у 1 чип дељења ресурсе: [УРЛ] хттп://ввв.алтера.цом/литературе/тт/тт_ниос2_мултипроцессор_туториал.пдф [ / УРЛ] + + +

можете да додате додатне РС422 порта помоћу СПИ УАРТ Максим МАКС3140 са РС-485/РС-422 примопредајника [УРЛ = хттп://ввв.маким-иц.цом/датасхеет/индек.мвп/ид/2033] МАКС3140 СПИ / МИЦРОВИРЕ-Компатибилан са интегрисаним УАРТ Истина Фаил Сафе РС-485/РС-422 Примопредајници - Преглед [/ УРЛ]

Здраво, Атмел серије АТКСМЕГА контролори имају доста портова (СПИ & УАРТс) и широк спектар конфигурација. па видите да ли ће бити од помоћи [урл = хттп://ввв.атмел.цом/дин/продуцтс/парам_табле.асп?цатегори_ид=163&фамили_ид=607&субфамили_ид=1965&ОрдерБи=парт_но&Дирецтион=АСЦ] Атмел производи - Атмел АВР 8 - и 32 - битни - АВР КСМЕГА [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back