микро процесор?

S

Sibtain

Guest
Хеј сам учинио довољно 8051 иснт постоји било који материјал на нету која показује како да програмирате микро-процесору да извршава апликације за контролу мотора пример или нешто слично томе плз послати мене линкови ако имате било о коришћењу микро процесора

Овде ћете наћи за 8051-породице прораммер је: [УРЛ] хттп://ввв.семицондуцторс.пхилипс.цом/ацробат_довнлоад/вариоус/80Ц51_ФАМ_ПРОГ_ГУИДЕ_1.пдф [/ урл] и овде пример кода који се може користити за Контрола осветљености ЛЕД диода или контроле брзине мотора (пвм): [УРЛ] хттп://ввв.игуаналабс.цом/пвм.хтм [/ УРЛ] Неки више примера: [УРЛ] хттп://елецтрогуис.цом/8051/ интерфацинг.хтмл [/ УРЛ] Постоје милиони их на Интернет .. ГООГЛЕ, Мате, ГООГЛЕ .. Поздрав, ИанП

Генерално Микро процесор МЗ не долази са интерне меморије и њихове магистрале података су тако мултиплексиране за мале контролу моторних је потребно У огромним хардвера, тако да генерално није доступан на нету. Али, иф у ванна контролу мотора, а затим у могу само да промени Ур програма компатибилан са микро процесор користи у, такође у имати за управљање спољним кода и меморија са закашњењем од меморијских модула

На немачком сајту [УРЛ] ввв.кеил.цом [/ УРЛ] (кеил.де?) Су сувише добре везе. Ја користим за ДС89ц420 моторне контроле - Далас ХИГХСПЕЕД 8051 компатибилни контролер. Веома брзо и репрограмабле преко РС232 интерфејса са рачунаром. Мека за ово можете наћи на Далас ФТП сајту превише. Возим моторе једносмерне струје огроман, јер ово ми управљање користите аналогним путем АПЕКС пуну Х-моста модул. (400В мак 20А мак.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back