моделсим и укључити / библиотека фајлова

B

buenos

Guest
Здраво ако желим да симулира Верилог пројекат, који је укључује фајлове, онда моделсим каже: Не могу да отворим фајл садржи ... постоји опција у моделсим (компајлер опција), ја је указао ОНТ су фајлови, али чак и тада, не може да их пронађе. ја копира фајлове на неколико фолдера Ја сам помоћу Ксилинк ИСЕ 8.1 и моделсим ИИИ КССЕ стартера 6.1 вов да моделсим да пронађе су датотеке?

[Куоте = Буенос] Здраво ако желим да симулира Верилог пројекат, који је укључује фајлове, онда моделсим каже: Не могу да отворим фајл садржи ... постоји опција у моделсим (компајлер опција), ја је указао ОНТ су фајлови, али чак и тада, не може да их пронађе. ја копира фајлове на неколико фолдера Ја сам помоћу Ксилинк ИСЕ 8.1 и моделсим ИИИ КССЕ стартера 6.1 вов да моделсим да пронађе су фајлови [/ куоте] Користећи? + инцдир + би требало да ради и то ради. Можда ваше пут условом да је погрешно? Ја обично је користе у командној линији, а не под ИСЕ, али то не треба ствар. Ајеетха, ХВС [урл] ввв.новелдв.цом [/ урл]

шта симприм? сада не може да пронађе симприм. (ИСЕ порука превод симулација) 1. Шта је симприм? 2. Зашто треба да знају, шта је симприм, ако желим да се симулира? (Уместо само: кликните> симулирају) Шта да радим са овим?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back