молим коментар на овај осцилоскоп ГДС-820С 150МХз ДСО

P

parinda

Guest
Хи Желим да знам предности и мане овог дистрибутивног система пре него што сам ће купити хвала [УРЛ] хттп://ввв.електролинна.фи/кауппа/индек.пхп?рихма=Х0049Ј325&инфосивукооди=ГДС-820С [/ урл]

Здраво, Имамо гомилу оних опсезима на послу. Они посао, али они нису велики. Ако сте мислили да користи УСБ везу, заборавити о томе. То је као бескористан као они долазе! За можда додатних 10% можете добити АГИЛЕНТ или Тектрониц који нуди исту функционалност, али са побољшаним корисничким интерфејсом, боље УСБ / ПЦ рачунаром, као и обим це бити мањи. ГДС-820 је два или три пута већа (у дубину). Ја бих предлажемо да посетите локалног дистрибутера електронике и питајте да ли можете да видите неке домети. Сигуран сам да ће имати један или два у задњој соби да би могли да вам покажем. Надам се да ово помаже!

Погледајте Ригол домети. Они су добри, имам један и веома сам срећан са њим. Не купујте онај са уграђеним Логика Анализатор, имају дизајн проблем који Ригол су признали да.

шта мислите о овом ДСО [урл] хттп://фи.фарнелл.цом/уни-т/ут-2152ц/осциллосцопе-дсо-150мхз-цол/дп/1563731 [/ урл]

Требало би да покушате овај, сада у односу цена / квалитет - најбоље!::

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back