не може да користи ВИНПИЦ са УСБ на РС232

V

vinodstanur

Guest
Здраво, ја сам покушава да користи УСБ на серијски адаптер на мом крилу за нарезивање ПИЦ-а. Користио сам ТИНИБООТЛОАДЕР и ВИНПИЦ раније у мом десктоп за исту сврху. Сада сам преузети УСБ на РС232 софтвер управљачког програма из ове Сада ТИНИБООТЛОАДЕР ради фино са овим адаптером. Повезан је са ПОРТ20. Али проблем је нисам могао повезати ВИНПИЦ. Мислим нисам могао да видим никакву ПОРТ20 или УСБ на РС232 име возача у Интертфаце опција Тип селекције у винпиц. Може било који орган помоћ мене? Испод су неки екран пуца од ТИНИБООТЛОАДЕР (радни) и ВИНПИЦ. [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/34_1313880082.пнг [/ имг] [урл = хттп://имагес.електрода.нет/91_1313880082.пнг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/ 91_1313880082_тхумб.пнг [/ ИМГ] [/ урл]

Већина софтвера који користи серијски порт ће радити само са лукама до 8 (цом8). Увек је боље да бесплатно првих осам портова за те сврхе. Покушајте да повежете уређај на неки мањи број порта цом ..

Па како онда да променим порт? Након инсталације драјвера је то приказује на ПОРТ20. Мислите да треба да га да на неке ствари испод 4? Ако је тако, како?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back