A
ashish sharma
Guest
Хи гуис сам суочен са овим проблемом да након писања мог код и после изградње решење када сам прећи на је преузети у своје чипове кроз моје подешавање аврстудио4 са винавр као компајлер и стк500 везани за комп преко РС232 и да циљате преко ИСП 6 пински кабл ..... интерфејс не отворен за подешавање различитих вредности као осигурач битова и битова закључавања, али иронија је у томе што нисам у могућности да промените те поставке, јер то показује да улази програмирање није ,,,,, .... је стк500 је одбор за програмирање атмега32л (не атмега32) ??????? постоји разлика у сат и радни напони Помозите нам: [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 19 минута: [/ цолор] [/ сизе] једна ствар да поменем је да сам у стању да уђе у мод за програмирање када сам подизање нивоа втаг (циљна напон) и Ареф на 5,5 и 5,1 ,,,,( то је више него радни напон од мега32л), али опет у том режиму превише нисам у стању да програм и провери осигурач и подешавања битова закључавања. ..... каже Верификација није успела .... треба неке предлоге