питање за интервју Лаиоут десигн

M

mouzid

Guest
И'м леарнинг распоред. Ја радим свој први инвертор користећи пмос и НМОС трансистр из библиотеке. Знам да пмос највећи морају да буду повезани са ВДД, НМОС Булк на ГНД. То није јасно за мене на слици сетве распоред 2 транзистора. Ја дравед распоред инвертор, али ја донт кноткле да се повежеш већи део пмос и НМОС. Молим вас за помоћ.

Распоред програма мора бити виртуоз, и право зелених површина треба да буде нвелл региону. У виртуоза, црна позадина подлоге. Ако користите П-супстрат процес, онда се све у позадини (црна) површина је под п. И сада, у НМОС случају, мора постојати П + региону за под-кравату. Дакле, можете да цртате П + дифузије и контакт на П-Суб код НМОС. И повежите то са ГНД. ово је тело пристрасност за НМОС. За ПМОС случају, требало би да нацртате н + дифузије и контакт на Н-и региону у близини ПМОС. И повежите то са ВДД. ово је тело пристрасност за ПМОС (добро-кравата) Ево примера.. горњој страни је ПМОС. Поздрав.

Здраво љи4468, Ваше инвертор неће радити. ЈА донт видети обједињено везе са ВДД и ГНД. Погледајте слику испод. Он представља леп инвертора. Сам изабрао из [УРЛ] хттп://ввв.еда.нцсу.еду/вики/Туториал:ЦДК_Лаиоут_Туториал [/ УРЛ]

Која је разлика између твоје и моје? Једина друга ствар ја могу наћи је-ваш чесме налази се на левој страни мој-чесме налази се на дну (НМОС), на врху (ПМОС) Не разумем зашто не можете да пронађете групно везу. А ја сам добио Фаб-у неким коло са горе инвертор, и то, наравно, ради добро. Тачка да ли сам у праву,

[Куоте = љи4468] Која је разлика између твоје и моје? Једина друга ствар ја могу наћи је-ваш чесме налази се на левој страни мој-чесме налази се на дну (НМОС), на врху (ПМОС) Не разумем зашто не можете да пронађете групно везу. А ја сам добио Фаб-у неким коло са горе инвертор, и то, наравно, ради добро. Укажите ако грешим, [/ куоте] Можда грешим. Мислим да је ваш инвертора не врши помоћу виртуоз. Дифузија боје су различите у односу на други распоред. Што се тиче ваше чесме, ја их видим горе и доле, али не би требало да буде близу дифузије?

Ок, ја лаиоутед са виртуоз. Али дисплаи.дрф можда разликују од ваших. Корисници могу да промене боју слоја. И тапните и дифузије треба да имају мало зазор према мом дизајну правило. Такође, у неким процесу, које могу бити суседне као распоред. Поздрав.

тако значи да је стражар-бенд који се састоји од слоја н + (за ПМОС) такође сматра обједињено? тако да могу повезан гуардбанд да ВДД обреду и даље дају исту везу као обред твоје? Ја сам нови дизајнер .. хвала

[Куоте = АдваРес] Здраво љи4468, Ваш инвертор неће радити. ЈА донт видети обједињено везе са ВДД и ГНД. [/ Куоте] изгледа у реду са мном! Кеитх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back