питање о учесталости компензацију за 2-степени ОТА

A

airboss

Guest
Здраво, питање у вези накнаде за фреквенције 2-степени ОТА. У уџбенику Разави, он претпоставља упоришта и 1. не-упоришта пре компензације се О / П пол 1.део и 2. фаза, респективно. Он је објаснио да се стекну локацију сваког пол је ми заправо треба да урадимо симулацију. Такође, он је у поређењу пол фреквенције које проистичу пола пре и после надокнаде. Када сам отишао на разговор пре извесног времена, у једном интервјуу ми је рекао упоришта би требало да буде на О / П 2. фаза чак и В / О симулација. Други анкетар ме је питао да објасни како функционише Милер компензацију У / О пролази кроз математику, па у основи, он ме је питао интуиција иза. Плеасе хелп ме: 1) Дакле, где је доминантан пол? где је 1. не-упоришта? 2) вхат'ре пола фреквенције после Милер надокнаду? Како да приступа овом проблему У / О ради математика? Ценим унос. аирбосс

Како ја видим, пре него што Милер накнаде, доминантан пол је пол другој фази, јер је оптерећење кондензатора је обично ларге.Афтер накнаде, доминантан пол је први стуб. А шта је ваш "У / О", што значи?

Здраво аирбосс Заправо сам га чуо. Погледајте на овом раду, и размотрити казне испод Х. Јанг и Д. Аллстот, "Разматрања за Фаст решавање оперативне појачала", ТЦА 1990. "Наши резултати показују да је претходна техника заснованих на Милер-помножен капацитивност модели су погодни само за оне појачавача у којима прве фазе пол је доминантан пре компензацију У већини СБ кола, интерни опампс су појачала транскондуктивношћу вхцх вози-ЦХП. капацитивни оптерећења, а тиме и за ове опампс, друге фазе пол је доминантан. " "Као што је већ наведено, на чипу ЦМОС и ГААС транскондуктивношћу појачала су обично друге фазе доминантан-полни систем са Р, 'Ц' <Р2'Ц2" у моделу Сл. 6 () Конвенционална примена Милер. -помножено капацитивност ефекат у развоју еквивалент коло Сл. 6 (Б) предвиђа да ће прве фазе пола сели у нижи фреквенције за нула вредност цгд и постану доминантан ако Ц и / или Г, је довољно велика, као назначено на слици. 8 (а) Овај заједнички држи у поглед (види [13, стр 3771 нетачан у погледу основних теорија ГМК којима полови двополни систем никада не може прећи један према другом полу-цепање негативан. повратне информације се примењује [л]. "

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back