помогне на технологији датотека за креирање Синопсис милкиваи податке

S

s3034585

Guest
Здраво момци Желим да научим разне фајлове технологије које су потребне за стварање Синопсис милкиваи базу података. После су датотеке које су потребне. 1) технологија датотека (ТФ.) 2) ГДСИИ датотеке (ГДС). 3) ТДФ датотеке (ТДФ.) 4) Тампон оријентација информације у ЦЛФ СЛИКА 5). Ограничења фајл (СДЦ). Који садрже временских ограничења и сахат дефиниције 6) Едиф листа веза датотека (ЕДФ.) који садржи информације о повезивању 7) Пројектовање база података филе (дБ). која садржи листа веза, тајминг и ограничења правила дизајна Желим да научим структури ових фајлова, тако да ја могу креирати сопствене датотеке . Ако неко има информације или линкове на њих можете плс реците ми. То ће бити Гр8 помоћ. Хвала унапред. Тама

у могу да добију више знања о овом фајлова од продатих. ако у имати ПРОДАТО онда тхроу га.

Здраво Арунрагаван захваљује на одговору. Не знам шта се продаје можете плс реците ми о томе. Хвала унапред Тама

Продато је Синопсис онлине документацију. Сазнајте свој СитеИД фирме и да се региструјете на солвнет.синопсис.цом. Можете наћи онлајн документацију после логовања солвнет или преузети цео пакет у Синопсис фтп

ПРОДАТО садржи све информације о алатима Синопсис и добар савет за дизајн. у боље да прочитате ПРОДАТЕ материјала. пријавите се у Синопсис фтп и да се продају. за логовање у мора захтевати ЕДА везане ид ЦОМПАНИ маил да га региструјете.

ТФ дефинисати информација технологије процеса помоћу у. попут металних слојева, Рес, затварач, Питцх и тако даље, превише да кажем, погледајте датотеке обезбеди од стране Астро водича. гдсии је бинарни формат који складишти распореда информација. у користе овај формат се обично тапеоут Ур чип. Користећи гдсии, у могу генерисати приказ детаља ћелију у милкиваи. ДБ је Синопсис одређеном формату. у може да складишти дизајн у овом формату, а на либ транформ у дб формат. СДЦ је ограничење фајл, који обично садржи сат спецификацију, дефиницију мултицицле путању и неки други дизајн принуде, ако у кнов синтезу, у кнов то. Едиф је листа веза формату.

у ствари може да гоогле од мреже да се продају! срећно!

Хи гуис Хвала на инфо .. Можете ли плс реците ми где могу да добијем за проучавање структуре тих датотека, тако да помаже ми да их разуме. Хвала унапред Тама [сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед после 0 секунди: [/ цолор] [/ сизе] Хи гуис Хвала на инфо .. Можете ли плс реците ми где могу да добијем за проучавање структуре тих датотека, тако да помаже ми да их разуме. Хвала унапред Тама

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back