помози ми у класификацију ЕЕГ сигнала

B

brindhat

Guest
Здраво свима Ја радим са ЕЕГ сигнала ... треба да уклоните буку из ЕЕГ сигнала ... Требам Матлаб изворни код за Бандпасс филтере за уклањање шума из сигнала

Поздрав свима Морам да класификују ЕЕГ сигнала од епилептичних ЕЕГ сигнала ... пл хелп ме са Матлаб изворног кода косовских најближе комшије класификатор за класификацију сигнала ... Ја сам комп Сци Студ ... Ја сам нов на обрада сигнала и такође Матлаб ... цом да ми помогне молим вас молим [цолор = ред] [сизе = 6] Прочитајте правила пре постављања Не постоји потреба за књижење 2 топицс / СМС Схорт руке куцању није дозвољено у овом форуму следећи пут ће добити упозорење ..... ... Мод [/ цолор] [/ сизе]

Када мислимо у филтрирања буку из ЕЕГ сигнала, шта сте идентификовали све врсте поремећаја су присутни у ЕЕГ-ваша. ЕЕГ-а може да садржи експонате као што су ЕКГ буке, трептај ока буке, вилица глитцхес па чак и АЦ линија фреквенција. Дакле, једна врста филтрирања метода неће радити за све врсте шумова. Размислите и прочитајте више о томе. За класификацију епилептичне ЕЕГ сигнала многе методе се сада користе. Већина сирове метод је да се користи компоненту фреквенције као функцијом за класификацију. Постоје и друге методе као што су Спике детекције анализе. Постоји много литературе доступан на нету. Да ли још неке гооглинг, наћи ћете многе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back