J
JAVERIA EJAZ
Guest
Здраво Дизајнирали смо постепено низ Микротракаста Патцх антена за електронско управљање зрак у коме смо симулира дигитални укључена тип линије фази Померачи за фазу варијације међу зрачи све елементе и фиксне добити појачала цласс за измену пондерисаних амплитуда сваког елемента. Задатак 1: ја имам да пишем поглавље фазама низа микрострип закрпа елемента у којима су један закрпа елемента су дизајнирани коришћењем далековод модел и микрострип хране методе. Заправо ми треба папир, чланак или туторијал уз помоћ којих могу да добијем идеју о писању поглавља о фазама низ Микротракаста фластер храни мрежу моћи разделник у корпоративном начин. Све симулације су урадили Ох ХФСС. Такође сам треба неки користан материјал о мрежи СНАГА РАЗМАКНИЦА да пишем неке детаље о томе. Задатак 2: Наш следећи корак је да се напише тезе за пројекат за ову намену треба теорија материјала да пишу одвојено поглавља за појачала и фазе Померачи. Чланак или туторијал вам људи шаљу мора да садржи објашњење појачала и фазе Померачи у односу на фазе и амплитуде варијације Микротракаста закрпе низа. Било који папир уз помоћ којих могу да добију идеју да напише тих поглавља прецизно и тачно Било који од може да ми помогне молим вас, ја ћу бити веома захвалан да ти као ја треба да поднесе моју тезу у понедељак.