потребна помоц .. уплинк контрола напајања ЛТЕ коришћењем МАТЛАБ

E

epy

Guest
Хело постоји .. Потребна ми је помоћ у симулацију алгоритма уплинк контрола снаге ЛТЕ коришћењем МАТЛАБ .. постоји неколико референци из ИЕЕЕ часописа поменутог система на нивоу симулатора и линк на нивоу симулатор .. Које су разлике између њих? и који су главни аспекти симулирање уплинк моћ контроле?. и на крају је неко има блок дијаграм или дијаграм тока за уплинк моћ контроле или системском нивоу и веза на нивоу симулатора? хвала

Ја сам такође раде на исту тему .. до сада оно што у урадио у то ..?

добро, ја сам био у потрази за ЛТЕ Тоолбок. сад сам још увек учим свој код и пронађе начин да се измени или убаците ПУСЦХ алгоритам. како сте у вези?

Молимо Вас да погледате на ЛТЕ ПХИ лаб, који је свеобухватну имплементацију ЛТЕ Рел.8 Физички слој као облик Матлаб Тоолбок. Овде је линк: [урл = хттп://ис-вирелесс.цом/продуцтс/лте-пхи-лаб] ЛТЕ ПХИ-лаб? | ЈЕ-Бежични [/ урл] или на МАТЛАБ страници: [урл = хттп://ввв.матхворкс.цом/продуцтс/цоннецтионс/продуцт_детаил/продуцт_53919.хтмл] 3Пти - ЛТЕ ПХИ лабораторија и ВиМАКС ПХИ лаб - ЛТЕ и мобилни ВиМАКС ПХИ слој тоолбокес [/ урл]

Колико ја знам, ЛТЕ ПХИ лаб није отвореног кода средство, захваљујући зашто је добро описати, са флексибилним контролу свих неопходних параметара, нпр: - алокација ресурса (број и постављање ресурса блокова) - улаз бита за податке и Контрола канала - Мимо конфигурација (број антена и начину рада) - МЦС (модулација, превоз велицине блока, вишак верзија) - параметре система (УЕ и Целл ИД, систем за БВ, контрола површине величине, конфигурације УЛ канала ') и неке додатне карактеристике: - довнлинк и уплинк (укључујући Рацх) подршка - Подршка за све ЛТЕ пропусни опсег: 1.4МХз, 3МХз, 5МХз, 10МХз, 15МХз, 20МХз - Канал модели су (АВГН, СРБ, е-УТРА 3ГПП ТС 36.101) - тест фајлове укључен - Могућност да се комбинују са другим функцијама и Матлаб-Тоолбокес (нпр. обрада сигнала алати и комуникације Алати) За упита мислим, најбољи начин је да их директно контактирају, и нпр. путем е-маил: [емаил] инфо@ис-вирелесс.цом [/ Е-маил] Поздрав, Пјотр

У суштини, ја сам покушава да сазна однос ПАПР смањење и контролу снаге у мобилним комуникацијама ... за добијање МАТЛАБ-кодова, има ли добар сајт у вези са тим ..???

Уз ЛТЕ ПХИ лаб можете: • Сачувај излаз басебанд таласног облика и порука обрадимо их са алгоритмима ПАПР смањење (конфигурисањем одговарајући пренос) • подражава ПХИ и бежичне канал да ради на алгоритмима Снага контрола • рад на ПАПР и ПЦ алгоритама за оба терминала и базне станице • мерење ПАПР над непокретном сигнале и упоредите ОФДМА са СЦФДМА • рад на стварним и најновијих стандарда у области мобилне телефоније. ЛТЕ ПХИ Лабораторија: • су написане у Матлаб (имплементира као Матлаб-тоолбокес) и лако се може проширити • одражава стандарде спецификације - можете да радите на свом алгоритама има ЛТЕ ПХИ спроводи

Молимо наћи испод филм, који описује ЛТЕ ПХИ лаб апликације и способности: [урл = хттп://ввв.иоутубе.цом/усер/ТхеИСВирелесс] ИоуТубе - ТхеИСВирелесс је Цханнел [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back