потребна помоћ око хибире прстен миксер

O

orkfire

Guest
[ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/96_1297174068.јпг [/ ИМГ] Поздрав свима, желим да дизајн користи миксер две диоде, тако да сам преварант прстен хибире миксер, али имам неки проблем када је пројектовање. 1.фирст, како могу да одлуче ширине круга и радијуса. 2.ШТА је функција два сектора

Здраво Оркфире, укупно прстен дужина мора бити 1.5 * Ламбда. Основна идеја је да се обезбеди ЛО фазне разлике између 180 степени диоде. Ако је преузела з0 = 50 ома, претпоставимо прстен траг импеданса мора да буде 50 * скрт (2) = 70.5 ома. Сектор је радијална затварачем (база елемент у микроталасној техници за АЦ блокирање). Имају поглед на Стефана Мас "Микроталасни Миксери" књига, било је кратко објашњење хибридних прстена миксер.

"Микроталасни Миксери" Стивен Мас.

Много хвала на помоћи, ја ћу то покушати.

јуче сам користио огласе на опонашање ит.и користе 2.5ГХз 14дбм као ЛО улаз и 2.4ГХз РФ 0дБм као инпут.анд онда изађе 4.9ГХз-10дбм и нежељене 4.7ГХз, 4.8ГХз, 5.0ГХз.И чудо може да буде елиминисана захваљујући [ИМГ]. хттп://имагес.електрода.нет/43_1297307752.јпг [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/84_1297307752.јпг [/ ИМГ]

Неки од лажних више од 30дБ испод од хтели тако није велики проблем, али не можете да користите филтере да их елиминисати, јер су сувише близу из желео. Покушајте да оптимизују ЛО и РФ нивоа да се минимизирају ове лажне, што заправо су ИМ производа. Такође покушати да стави ЛПФ следи атенуатор неколико дБ је на ЛО лука, да буде сигурна да је ово без хармоника.

Здраво, Оркфире. Дозволите ми да вас виде ваше огласе модела? Вероватно преко ПМ (ја не знам, ту су подржани прилоге отпремите путем часова).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back