потребна помоћ у кодирању 16ф877

S

sultan.al3lama

Guest
бок Имам пројекат за изградњу ауто који може да аутономно потез и послати га своју локацију преко базне станице КСБЕЕ да бисте нацртали путању неко могао да ми помогне у кодове који могу да ми помогне, или начин да се изгради такав систем у питању,

у КЦС нема лаких корака у команде за слање података преко КСБЕЕ. Ви пружи више детаља о вашем пројекту и хардвера. За шта сте нивоу, промовише овај пројекат. У Студебтс нивоу? или?? Реците нам шта су идеје које сте прикупили за овај пројекат. Ако имате кола дијаграм провеиде овде ... То може да користи све да вам помогну ...

Да ли користите ГПС или било које друге сензоре за очитавање позиције? ако имате било каквих кола маил ме, ја ћу вам помоћи да сам ове две вараитиес

бок ја ћу користити ГПС-а и ја ћу користити модела је у везу [УРЛ = хттп://ввв.спаркфун.цом/продуцтс/9436] 50 канала ГС407 спиралном ГПС - СпаркФун Електроника [/ УРЛ] Требам код који ће прочитати ГПС податке и послати их на базну станицу преко КСБЕЕ Такође, потребно је да знате како да нацртате путању аутомобила у зависности од ГПС читања који долазе из аутомобила Знам да се користи ГПС док РС232 КСБЕЕ такође користи РС232 у 16ф877 имам само један РС232 како могу решити овај проблем? Ако може да ми помогне молимо да се тиче,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back