појачало кола

K

khos

Guest
Треба ми појачало за кола (земље пенетратинг радар) пројекат, имам пулс генератора и Кристал ОСЦ. са фрекв .= 60Мхз и Мултипликатор у мом пројекту. Морам појачавач снаге да се повећање снаге пре него што се преноси преко антена

Који су ваши циљеви дизајн / потребе за ово појачало ... Добит, излазна снага, пропусни опсег, ефикасност, извор напајања, улазна импеданса, излазна импеданса, итд?

Појачање за ТКС је 10дБ и добитак за РКС је 20дБ

[Куоте = кхос; 869720] добитак за ТКС је 10дБ добитак и за РКС је 20дБ [/ куоте] То је једна препрека, постоје и многи други потребно је да дефинишете да бисте могли да сузите Какав појачала вам је потребна. Такође, поменути добити добитак значи да ћете имати или другу антену за пријем, или ће морати да погледате ТКС / РКС промене времена, пут изолације, а ваш пријемник спецификације. То може да значи велике снаге прекидач на антену (електромеханичка, ПИН-диода, итд), или циркулационе. Мислим да је потребно да боље дефинише своје укупне дизајна система. Почните са блок дијаграм, тако да можете да почнете фигуринг архитектуре које ће вас спасити од минирања хардвера.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back