пребацивање ПС + /-15В ДЦ

A

alsoleda

Guest
Може ли неко има дизајн напајање са овим параметрима: улаз излаз 220Вац +15 ВДЦ (3А) и-15Вдц (3А). хвала

Зашто донт у дизајну иоурселф.Јуст идите на Снага интеграције сите.Тхеи су ЈУ стручних софтвер У могу да еасилли дизајн

[Куоте = алсоледа] Да ли неко има дизајн напајање са овим параметрима: улаз излаз 220Вац +15 ВДЦ (3А) и-15Вдц (3А). хвала [/ куоте] Пробајте ово коло са мало промена излазног кола (Тк и сл.) УЖИВАЈТЕ!

пробајте .......... [УРЛ] ввв.поверинт.цом [/ урл] [урл] хттп://ввв.фаирцхилдсеми.цом/продуцтс/аналог/фпс.хтмл # 5 [/ урл] [урл] хттп://ввв.фаирцхилдсеми.цом / Производи / аналогни / фпс / апплицатион.хтмл [/ урл]: Д

Често поправке пребацивање ПС сада имам проблем са мој пребацивање улаза за напајање 220Вац излаз 5ВДЦ (4а), 24Вдц (2а) прикључите 220Вац, али не ВДЦ излаз, да проверим пребацивање транзистора БУВ48 ---> умиру, (осцилатор излаз у базу пин БУВ48 је ок) сада не морам ово транс да замене на мојој локацији, тако да може било ко ми покаже још један еквивалент. Був ВЦЕ = 1000Вдц Иц = 20А и могу вам показати мој интернет страницу за претраживање електронских компоненти нпр: не знам име транзистора али знам карактеристичне (ВДС = 1000Вдц, ВГС = 5В, Рдсон =...) па сам само унесите вредност Транс у невољи, интернет наћи име моје прев. хвала

[Куоте = алсоледа] да проверим пребацивање транзистора БУВ48 ---> умиру, (осцилатор излаз у базу пин БУВ48 је ок) сада не морам ово транс да замене на мојој локацији, тако да може било ко ми покаже још један еквивалент . Був ВЦЕ = 1000Вдц Иц = 20А и могу вам показати мој интернет страницу за претраживање електронских компоненти нпр: не знам име транзистора али знам карактеристичне (ВДС = 1000Вдц, ВГС = 5В, Рдсон =...) па сам само унесите вредност Транс у невољи, интернет наћи име моје прев. хвала [/ куоте] Ако је БУВ48, то је Силицон Повер БЈТ транзистора, пошто Вцео = 400В и Иц = 15А, итд постоји много сличних транзистора као што је приказано, а сада видимо да ли доступан или не у Ур локацији

хвала Авара али може вам показати сајт наћи ове транзистор или софтвер? Заиста је потребно

Датотека коју сте видели у мом претходном пост није из било ког веб сајта, његов софтвер (~ 80ГБ). Међутим, можете преузети још један имам објављен на [урл = хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=280129&хигхлигхт =] [б] ПОСЛЕ [/ б] [/ УРЛ] УЖИВАЈТЕ!

хвала Авара, ја сам покушао софтвер, то је корисно. Могу ли + реч у главни мени, за мене, параметар ВЦЕ је важније од ВЦБ + мозда, додатни параметар је могуће, као што су, МЗ пакет (ТО126 ,...). када сте у потрази за еквивалент Транс, постоји много транс да изаберу, али величина је толико различит, тако да је тешко заменити. + Да ли у току вашег транзистора, а можда, укључујући и фет. Ја заменити БУВ48 од 2СЦ3997. постоје импулсе у основи пин транзистора али не и ВДЦ излаз, можда транс није воркинг.Цоулд неко сазна проблем?

Да алсоледа ВЦЕ је важно, у ствари ја притисните ПРТ-Сцреен команда за добијање ПИЦ од еквивалената, али софтвер приказује све параметре (приближно) од уређаја, укључујући пакет итд, али за то морам да крећите се лево да покаже, ја сам само дати списак са неколико параметара.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back