преноса енергије бежичним сг новим идеја!

Z

Z A H R A .GH

Guest
ХИ драгих пријатеља. Имам идеју, а желе да кажу са вама овај пројекат, онда размишља о томе ... моја идеја је могуће или немогуће? Желим да пренос електричне енергије ЛИ Вирелесс, на пример желим да покрене свој рачунар (случај ПЦ), желим да власт без повезати то Присе, у једном, дајте ДЦ напон од 220 (или 110) АЦ, онда конвертује напон фреквенције, затим пошаљите овој фреквенцији (и ако је то потребно, користите одговарајуће филтер), затим у друге стране, у наш уређај фреквенције користи конвертор напона. неко ми рећи ову идеју је могуће ВЦО. Плеасе хелп ме, морам детаљније и потпуне информације.

[Куоте = Захра ГХ.] Хи ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ. Имам идеју, а желе да кажу са вама овај пројекат, онда размишља о томе ... моја идеја је могуће или немогуће? Желим да пренос електричне енергије ЛИ Вирелесс, на пример желим да покрене свој рачунар (случај ПЦ), желим да власт без повезати то Присе, у једном, дајте ДЦ напон од 220 (или 110) АЦ, онда конвертује напон фреквенције, затим пошаљите овој фреквенцији (и ако је то потребно, користите одговарајуће филтер), затим у друге стране, у наш уређај фреквенције користи конвертор напона. неко ми рећи ову идеју је могуће ВЦО. Плеасе хелп ме, морам детаље и комплетне информације [/ куоте] Здраво, Драго ми Идеја али се већ користи у малим елецтоницс: лол:. (посебно за употребу у медицини), али не за власт елецлтрониц

Да ли је сан (у меморији Николе Тесле), нису сви Импосибле, али са много ограничења. То значи да повећање дистанте вам пад ефикасности

То се зове жетве .... То је овде расправљати пре. Користи се у РФИД технологије за пасивну ознаке такође. Негде у овом форуму постоји неко тезе преузети одавно.

драги твоја идеја је стварно добра и у САД-у многим предузеће обавља велики у овој области, за вас знања ја вам кажем да бежични покреће лаптоп има већ покренута, ЛЦД ТВ без покренуо је Хаиер компаније, то није урађено са Концепт ВЦО, нити са Теслом систем, али основа свега је рад Тесла идеја, ја сам радио на овом пољу, али има проблема са системом за пренос електричне енергије и радим на томе чак можете да пронађете свој пост и за помоћ, [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц388853.хтмл [/ урл], чак можете наћи мој мали видео рад демо који сам развио из једнократно порука у [урл] ввв.хв4.орг [/ урл] особа која је радила на њему његово име је Марко, ја сам захвална да га за његов велики рад за добијање концепт да буде практична ради. [УРЛ] хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=Х9гНЦФОвг7с [/ урл] [урл] хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=нЛ8КвРпикТц [/ урл] [урл]: хттп:/ / ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=иСркуПТФХ2М [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back