препознавање гласа пројекат користећи ЛПЦ као функције екстракције

D

ddaren

Guest
ХИ. Сада радим на пројекту за препознавање гласа користећи ЛПЦ као функције екстракције и ХММ као образац упоређивања. Овај пројекат је на основу текста зависи од гласа верификацију. Већ сам радио са ЛПЦ али имам проблем са Скривених марцов модели (ХММ) метод. Свако може да ми пружи скривени марцов модела МАТЛАБ-у изворни код за препознавање говора ће бити велика помоћ. Хвала унапред. е-маил: ддарен12345@иахоо.цом

покушајте да користите ову књигу. то може бити од помоћи у смислу разјасни своју основе. [УРЛ] хттп://летитбит.нет/довнлоад/дц102ц306785/Фундаменталс-оф-Спеецх-Рецогнитион.рар.хтмл [/ урл]

хиииии сада радим за препознавање говора коришћењем МАТЛАБ код. али док сам покушавао да тренира сигнала говора коришћењем модела ЛПЦ долази до дође до грешке док дебугинг програма. као што су грешке ФФТ цант дефинисати као инт у складу 36 грешака аанд у лпц.м на линији 58 вхт је решење о "ФФТ" да "\? Функција није дефинисана за вредности 'цхар' класе Грешка у ==. > ФФТ на 36 [вараргоут {1:} наргоут] = угракдјени ('ФФТ', вараргин {:}); Грешка у ==> ЛПЦ на 58 к = ФФТ (к 2 ^ нектпов2 (2 * величина (к 1 ) -1));

Желим пројекта на матлаб препознавање говора коришћењем скривених Марков модел.итс ургент.плеасе ми помогне ...

Здраво Равали, молимо прегледајте линкове испод за препознавање говора користе скривени Марковљев модел. [УРЛ] хттп://ввв.фреевебс.цом/лвтаоран/ [/ урл] сам покушао али се суочавају неки проблем на драго, ако знате како да га користите плс јавите ми. хвала поздрав сцлим9

Здраво сцлим9 УРЛ: [урл] хттп://ввв.фреевебс.цом/лвтаоран/ [/ урл] је умро. Ако имате ове датотеке, молимо Вас да поделите га са мном. Хвала унапред!

у покушају да поново прегледате. То је било исправно поздрав, сцлим9

[КУОТЕ = равали; 740252] желим пројекат МАТЛАБ препознавање говора коришћењем скривених Марков модел.итс ургент.плеасе ми помогне ...[/ КУОТЕ] Поздрав .. мој пројцт име З "глас класификатора" у ствари И хав 2 меч људски глас са снимљеним људских звука, чија је продавница у бази података. Желим код ње у МАТЛАБ-у .. плззззззззз ми помогне: (поздрав, АКСА

[КУОТЕ] Поздрав .. мој пројцт име З "глас класификатора" у ствари И хав 2 меч људски глас са снимљеним људских звука, чија је продавница у бази података. Желим код ње у МАТЛАБ-у .. плззззззззз ми помогне: (поздрав, АКСА [/ куоте] Здраво АКСА радим неки сличан пројекат као твој молим вас ми реците да ли сте добили било каква помоћ поздрав, сана.

покушати тражи од Гоогле-а, мислим да можете добити добре одговоре: [имг] хттп://цхаповегас.цом/админфс1/имагес/2.гиф [/ имг]

Здраво ја радим за препознавање говора у МАТЛАБ-у али то не ради исправно .. Да ли неко има изворни код у МАТЛАБ-у плз ... то је хитно ...:? лол:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back