проблема око анализе хеликоптер појачавач са ПСС + пноисе

L

lily1981216

Guest
Поздрав свима! радим буке анализа хеликоптер појачавач са ПСС + пноисе.ин моја кола Имам три извора, два пулс као сатови на хеликоптер, један грех извора као улаз сингнал фреквенције амплифиер.тхе пулс је 100кХз и грех је 10кхз.анд поставку од ПСС + пноисе је овако: [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/14_1166164122.ЈПГ [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/83_1166164166.ЈПГ [/ ИМГ] [сизе = 2] [цолор = # 999999] додати након 25 минута: [/ цолор] [/ сизе] онда је окружењу? требало би да буде свеептипе изабрати релативна? треба да улаз грех извор ставити и ако сам ставио сингнал улаз и изаберите "релативна", ја? да изаберу 10кХз као тукли фреквенцију и питам се да ли могу да видим само шум са фреквентним ароуд 10кХз или нот.вхере сам могао да види 1 / ф шум. Може ли ико да ми помогне Радујем се ваш савет?

У пноисе подешавање би требало да изаберете апсолутну и изабрали опсег од интереса. Ја бих изабрао више сидебандс, рецимо 100 или тако. У ПСС подешавање бих изабрао више хармоника, може бити 100. Осим тога, подешавање је у реду. Како планирате да поштују резултат симулација? Ово није тривијалан ствари као добро.

Да, то је заиста проблем, бирам апсолутни и заплет је овако: први је читав спектар, онда је последња спектра испод 10 кХз. Желим да се придржавају спектру испод 10кХз, али може Верујем резултат каденцу чији спектра је испод 10 кХз. [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/83_1166413123.ЈПГ [/ ИМГ] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/47_1166413179.ЈПГ [/ ИМГ] [сизе = 2] [цолор = # 999999 ] Додато после 3 минута: [/ цолор] [/ сизе] Ох, усмерава, захваљујући ваш савет! љиљан

Требало би да изгледа на резултате на другачији начин. Нема сврхе да се гледају спектра изнад ПСС Никуист фреквенцију, бар у вашем случају. Пошто ПСС фреквенција 10кХз, Никуист је 5кХз. Дакле, Ваш други график показује исправан буку, осим што би требало да ограничи по 5кХз. Такође, можда ћете желети да изаберете временски домен узорковања у панелу пноисе подешавање како би се осигурало буке обрачунава се у право време - у случају да ваш буке појачало особине варирају у времену, није увек случај.

Хи, усмерава сада мислим да сам збуњен да ли је мој фреквенција сигнала 10 кХз.. не би требало да Никуист фреквенцију бити 10кХз? и ефикасна учесталост узорковања треба да буде 20кХз, не би требало да? Шта ПСС Никуист фреквенцију погледајте зашто би требало да буде 5кХз? Хвала на саветима! љиљан

Мислио сам да је ваш сат 10кХз фреквенција. Извини за забуну. У принципу, Никуист фреквенцију у пноисе анализи панелу резултат парцела треба да буде половина фреквенције. Али чекајте, већина буке симулације у појачала су урадили са улазног сигнала једнака 0. Да ли постоји неки посебан разлог да примените 10кХз сигнал шум у симулацији?

Мислим да је тукао фреквенција је ваш пулс фреквенција 100кХз улазни сигнал може да користи једносмерни напон са АЦ = 1

Само знатижељан о пноисе заплет. Од радова сам читао о методу хеликоптер стабилизације, 1 / Ф буке ПСД-у хеликоптер појачало би требало да буде пребачен на непарне хармонике сецкања фреквенције. Али у ПСД-заплет, још увек могао да видим 1 / Ф пхемоменон. Да ли је то тачно?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back