пропелер дисплеј са Мицроцхип ПИЦ

G

gigio224

Guest
који могу да мали пример како би ову врсту екрана са микроконтролером ПИЦ х ** п: / / ввв.ледцонтрол.народ.ру/ мој матерњи језик је шпански, а ја превели електронске овог текста разлог зашто цомпренцион по мом Енглески је захвалио за лоше [/ урл]

Здраво, погледајте овде: (Он користи 16Ф84) срећу зед

или сам оружаних кола тог типа, али су желели да добију податке о нечему, али у великој којих је могуће чак и који се може извући као да Цоца-Цола каже да, у ствари, то не пише, али да то одвија слику у бмп или у формату ГИФ као следећи пример

Мислим да је могуће мењати ментоинед сат да возе много РГБ ЛЕД диоде и морате да приложите ЦФ картица или нешто слично томе што чува БМП (то је много лакше него декодирање ГИФ). И само приказ колоне БМП, на ЛЕД диоде са одговарајућим тајминг. Зед

како да контролише ЛЕД када се користи ручни штап?

[Куоте = кмли1976] како да контролишете ЛЕД када се користи ручни штап [/ куоте]? Коришћењем церадама прекидач или ручно притисните прекидач.

Погледајте ово: користећи ПИЦ12Ф629 Мицроцхип [ИМГ] хттп://ввв.јосепино.цом/11/аирдисплаи.јпг [/ имг]

како ПИЦ 12Ф629 знати тачно време да се упали ЛЕД, ЛЕД диоде и вхицк је светло горе?

Мислим да је само питање времена и калибрацију .....

[Куоте = Схоестринг] Погледајте ово: користећи ПИЦ12Ф629 Мицроцхип [ИМГ] х ** п: / / ввв.јосепино.цом/11/аирдисплаи.јпг [/ имг] [/ куоте] Само радознали - како је 8-пински μЦ контролу 8 ЛЕД? Ницк

може пропелер приказује се уради, аналогни начин? без коришћења уЦонтроллерс? ја стварно би волео да се направи једна, чак и једноставан приказ ће учинити ... :) Могу некога поруке сцхемс?

[Куоте = рк5] може пропелер приказује се уради, аналогни начин? без коришћења уЦонтроллерс? ја стварно би волео да се направи једна, чак и једноставан приказ ће учинити ... :) Могу некога поруке сцхемс [/ куоте] То је врло интересантно питање. Никада нисам сматрао што један без μЦ - хвала за идеју! Мислим да би то могло да се уради веома лако. Сат би био изазов, али само приказ сачуване податке треба прилично равно напред. Само гласно размишљање овде ....... 1) приказ користи 8 ЛЕД. 2) Продавница података у стандардном ЕПРОМ (27Ц256, итд) 3) Користите тампон између ЕПРОМ-дата линије и ЛЕД 4) пар каскадних ЦД4040 бројача бинарни МТК су повезане са ЕПРОМ-адреса линије. 5) бројачи су клокован са 555 тајмер. Морали бисте да урадите много фино подешавање на брзину мотора и 555 фреквенција. Можете користити велики ЕПРОМ-или каскадно много ЕПРОМс/ЦД4040 'с за дуже приказ времена. Мислим да сам могао да ово пробати када имам мало слободног времена! :) Ник

Направио сам "ваздух дисплеј" (врста ноисемакер који приказује мессајес). Он користи само 12Ф629 и вози 7. ЛЕД. Можете наћи еми и ХЕКС код @ [УРЛ] ввв.јосепино.цом [/ урл]. Он не користи било који сензор, то је само тимминг. Она има 15 пре-програмирана поруке. Управо сада, ја сам ради на стварању нове верзије која користи прилагођене поруке. Хозе Пино [урл] ввв.јосепино.цом [/ урл]

[Куоте = Ник Ц] [куоте = Схоестринг] Погледајте ово: користећи ПИЦ12Ф629 Мицроцхип [ИМГ] х ** п: / / ввв.јосепино.цом/11/аирдисплаи.јпг [/ имг] [/ куоте] Само радознали - колико је 8-пински μЦ контролу 8 ЛЕД? Ницк [/ куоте] Он је повезан неки ЛЕД диоде паралелно.

Боље рећи, мислим, диоде су у антипараллел позицијама ... Четири пина = осам диоде.

Здраво, Ево неких аснверс: [куоте] Само радознали - како је 8-пински μЦ контролу 8 ЛЕД? Ницк [/ куоте] Па види у прилогу везу, и поглед на Савет # 2: [урл] хттп://вв1.мицроцхип.цом/довнлоадс/ен/ДевицеДоц/40040б.пдф [/ урл] видео сам негде да су наставио идеју и повезан још ЛЕД, ја не могу сетити однос за број борова на ЛЕД диоде. [Куоте] како да контролишете ЛЕД када се користи ручни штап [/ куоте] Па?, Ако знате да ваш почетна тачка, а време које сте добили на своју крајње тачке, можете поделити које на сегменте, или степени. Сваки степен ћете светлост или искључити ЛЕД диоде, као и 7 семент који користи ЛЕД диоде ...

[Куоте = Ник Ц] [куоте = рк5] може пропелер приказује се уради, аналогни начин? без коришћења уЦонтроллерс? ја стварно би волео да се направи једна, чак и једноставан приказ ће учинити ... :) Могу некога поруке сцхемс [/ куоте] То је врло интересантно питање. Никада нисам сматрао што један без μЦ - хвала за идеју! Мислим да би то могло да се уради веома лако. Сат би био изазов, али само приказ сачуване податке треба прилично равно напред. Само гласно размишљање овде ....... 1) приказ користи 8 ЛЕД. 2) Продавница података у стандардном ЕПРОМ (27Ц256, итд) 3) Користите тампон између ЕПРОМ-дата линије и ЛЕД 4) пар каскадних ЦД4040 бројача бинарни МТК су повезане са ЕПРОМ-адреса линије. 5) бројачи су клокован са 555 тајмер. Морали бисте да урадите много фино подешавање на брзину мотора и 555 фреквенција. Можете користити велики ЕПРОМ-или каскадно много ЕПРОМс/ЦД4040 'с за дуже приказ времена. Мислим да сам могао да ово пробати када имам мало слободног времена! :) Ницк [/ куоте] дуде! може да вам помогне ме? ИДД заиста воле да се направи једна .. За почетак, ја знам ако иоуве чуо диоде РОМ? Желим да направим само једноставан ... Немаш појма како да ..... :) Тнк

Здраво народе, у ком правцу се-нормалан-пропелера сатови ротирају? шалтеру или цлоцвисе? Добио сам видео рекордер главе мотора, али овде ротира само у једном правцу .....

Ажурирање .. Иве уради-штапић-поруку приказ ... и морао сам да га ротирате у смеру казаљке .... РЦ ОСЦ, проблем је у томе понекад кад притиснете прекидач, она неће радити .. Мислим ЛЕД светло навика .... и ја кнв да је прекидач није проблем .... можда мења ОСЦ да кристално би урадила .. и морам светлију ЛЕД диоде на излазу ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back