прорезима оптички прекидач

J

jayanthyk192

Guest
Здраво, Ја сам помоћу прорезима оптичких прекидача које сам обезбедио од дискете дриве.и такође добио листу са подацима о компонента као мине.тхе пријемник је транзистор. Може ли ико да ми помогнете дизајн прекидач користи ово? То је оно што сам мислио: када ИР је мак светло. ВЦЕ транзистора је 0В.вхен ИР светлост је мин. ВЦЕ = ВЦЦ (5В). Отуда отпорник може да буде од 1КΩ вредности, тако да максимална вредност струје = 50мА. Молимо вас хелп.тханк вас.

Ви сте у основи тачна, транзистор не врши, осим ако светлост са ЛЕД диоде пролази кроз отвор и пада на њега. Када се не спроводи, ВЦЕ ће порасти на напон напајања, када се спроводи треба да падне на око 0.2В. Ваша Рачуница је погрешна, иако, са 5В, струја кроз отпорник 1К бити 5мА, а не 50мА! Брајан.

[Куоте = бетвикт; 870639] Ви сте у основи тачна, транзистор не врши, осим ако светлост са ЛЕД диоде пролази кроз отвор и пада на њега. Када се не спроводи, ВЦЕ ће порасти на напон напајања, када се спроводи треба да падне на око 0.2В. Ваша Рачуница је погрешна, иако, са 5В, струја кроз отпорник 1К бити 5мА, а не 50мА! Брајан [/ куоте]. Хвала вам на одговору. тако да ће моја кола ради? Да, и струја је 5мА као што је рекао, а не 50мА. : Д

Нисте показала никакву кола! Ако не ништа место у слот, ради као нормалан Оптичко-прилоге. Када прође струја кроз ЛЕД страни, транзистор страна почиње да спроводи. Једина разлика између нормалног Оптичко-звјезда и прорезима једна је способност да прекине светлосног снопа од спољног штит. Дакле, ако је ЛЕД-пролази струје и такође ставља нешто у отвор, јер би без светлости до транзистор, ипак не би понашање. Брајан.

Жао ми је, ево једноставног кола и кола датасхеет.тхе радили заиста велл.тханк.

Ви сте добродошли. Велл доне! Брајан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back