разлика између модулације фрецуенци носиоца фрецуенци фрецуенци узорковања

M

megadragon25

Guest
која је разлика и однос .... је исто модулације фрецуенци од сигнала фрецуенци модулације фрецуенци мора бити већи од носача да ми помогне молим вас ако сам модулације фрецуенци од 30 кХз оно што би требало бити мој носилац и моје узорковања Ф. за глас

Континуална регулација фреквенције фреквенције носиоца. Ви померање спектра Лов Пасс сигнал захтева канал је множењем са фреквенције носиоца. причаш о дигиталној модулацији шеме или аналогни модулације? Фреквенција узорковања мора бити више од два пута пропусни опсег Лов Пасс сигнала. У случају гласа сигнала, то је 8к узорака у секунди, јер глас пропусни опсег је 3.4кХз. Након што је куантизе и дигитализације, користите неки одговарајуци уноса техника за пренос података. молим разјасните на ваше питање. Фреквенција семпловања се не појављује у аналогном домену. (Осим за једнократну употребу, али то се користи за мерење екстремно високе фреквенције сигнала ундерсамплинг.)

Модулације Учесталост 30кХз је и фреквенције носиоца. Када говоримо о каналу, зовемо га фреквенције носиоца. Када говоримо о техници, зовемо га Модулатинг фреквенција. Постоји још један термин за модулациону зове конвертора (у неким књигама). Глас пропусни опсег је 330Хз до 3.3кХз. За лако математике, обично бенд је граница на 4кХз или боље познат као Фмак До Никуистова Теорема, како би се спречило алиасинг, Фреквенција узорковања (Фс) мора бити најмање 2 к Фмак, чиме В.ф> = 2 Фмак или 8кХз. Модулације (Превозник или конвертора) фреквенција није исто Фреквенција узорковања. Модулације је техника за промену сигнала басебанд (немодулиран или оригинални сигнал) на вишим фреквенцијама, где се може пренети коришћењем краћи антену. Узорковање је техника за стицање основног опсега сигнала (са минималним губитком сигнала верности), тако да се може реконструкција (ако В.ф> = 2Фмак). Ако сигнал ундерсамплед, немогуће је реконструисати сигнал назад у свој првобитни облик. Надам се да ово помаже. [КУОТЕ = мегадрагон25; 913495] шта је разлика и однос .... је исто модулације фрецуенци од сигнала фрецуенци модулације фрецуенци мора бити већи од носача да ми помогне молим вас ако сам модулације фрецуенци од 30 кХз оно што би требало бити мој носилац и моје узорковања Ф. за глас [/ куоте]

Потребан вам је већа антена за пренос мале сигнале опсег фреквенција.

Нисте сигурни где сте научили да, али свакако то је нетачно. Момци у овом форуму нит се такође слажу да је већа фреквенција, краће дужине. [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад146664.хтмл [/ урл] [куоте = тханнара123; 915561]. Потребно је веће антене за пренос мале сигнале опсег фреквенција [/ куоте]

Обе наше идеје су на истом путу за пренос сигнала високих фреквенција мале потребан нам је велики антену (оно што сам већ рекао)..

Да, слажем се да смо на истом путу. : Лол: Живели! Претпостављам да је зато моје тумачење је да се односи фреквенције (или таласне дужине, обрнуто) да би дужина антене. Па неизбежно је да се више антена има тенденцију да захтевају већи опреме или чак и структура! Међутим, то не може да је потребно бити случај, јер данашња технологија је у ствари покушао да користе хигх-к материјала диелектричне, тако да више пермитивити омогућава дужина антене да постану краћи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back