симулација хеликоптер стабилизована појачало, помоћ!

I

iamxo

Guest
Ја користим ПСС + пноисе да симулирају звук целог система. Од буке се сматра иза првог модулатора који је пред појачало, али је сигнал се додаје улаз првог модулатора. Зато желим да питам, бука симулације резултат у улаз је исправна вредност система? Ја сам збуњен, јер када сам постављен као горе, резултат (худред уВ ниво буке) се веома разликује од очекиваног (десетина нВ ниво буке). Дакле, може неко да ми помогне? Хвала много.

Можете ли да објавите своје коло?

Жао ми је, моја кола је велика. тако да сам само уплоад-структуру кола која је такође корисно да објасни. [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/7_1178932556.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/7_1178932556_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ] [/ ИМГ] [сизе = 2] [цолор = # 999999] додати након 13 минута: [/ цолор] [/ сизе] [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/58_1178933294.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/58_1178933294_тхумб јпг [/ ИМГ] опет [/ УРЛ].! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] додати након 15 минута: [/ цолор] [/ сизе] на слици, звук је на улазу у појачало. али у ПСС + пноисе симулација, бука је на цео систем уноса. тако да је ово у супротности? или да ли да уклоним прве модулатора за симулацију шумом? Хвала вам!

Имам слично питање. После симулирају исецкати појачало, изгледа као да гледате на улазу из буке, 1 / ф шум је премештена у модулације фрекв (КЗК фрекв), али на излазу из шума, још увек видим 1 / ф шум. Улаз из буке не изгледа исто на излазу из буке. Да ли сам нешто погрешно тумачи овде? Хвала.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back