спровођење дељиве меморије мултипроцесорски систем

S

sredoje

Guest
Поздрав свима; Да ли је ико покушати да спроведу заједничку меморију, мултипроцесорски систем (од стандардних компоненти * *, а не да дизајнира свој СоЦ)? Свака идеја где се могло добити сећање Мултипорт од пристојне величине? (> 128МБ рећи) најбоље (и једино) сам могао да надјем је: [урл] хттп://ввв.ципресс.цом/?ид=82&аддцолс=&филтер_19=36+Мб # параметарске [/ урл] који је још увек превише мали за било какву озбиљну дељење података ... изгледа прикладнији за неку врсту синхронизације у ДСП-у, или тако нешто ... Тренутно мој једини (разумног) идеја је да се стави ФПГА измедју процесора и и да меморијски контролер из њега, али волео бих да чујем друге могућности. Ја би се избегла интерфејса комуникација, ако је могуће, између процесора с једне табли ... (Ако сам икада сести да се заиста направи један ...) хвала! Ранко ПС ако ово није довољно јасна, нешто дуже (и детаљнији) порука коју сам постављен се може наћи на [урл] хттп://е2е.ти.цом/форумс/п/12179/47401.аспк # 47401 [/ урл] јер мислим о коришћењу тај процесор ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back