таласовод прорезом за симулацију антена, С-параметри не подударају

S

sloty

Guest
Трудим се да симулира 7-слотед таласовод антенна.фор ђерам од 9-11 ГХз.и примам добру добит од 14 дБ.бут када сам планирала С-параметри, нису се подударају са тхеори.хов могу наћи меч два краја сам таласа за дефинише као два порта. Љубазно помогне хвала

Хи плс отпремите датотеку у можда у вези са многим ствар и ако се у употребу папирне га прикључите превише

Ја сам причвршћивање моје ХФСС фајл, и папир који ја покушавам да симулате.киндли ми помогне. Хвала слоти

1) Како сте добили 14дБ добити када нема зрачења кутија? 2) ја бих нацртана једна велика кутија зрачења и места ПИК прорезима таласовод у ово поље.

Хеј види ваш ХФСС датотеку. Нисте доделите никакав материјал тај зашто добијање различите резултате. Такође за зрачење, добити образац морате да уметнете поље зрачења или сфере који ће вам помоћи у обрачун добити. Све најбоље:)

Хвала свима за видети мој фајл. Јер сам имао су појачања прорачуна који Рада граница. Ако неко има решено таласовода са прорезима антену датотеку или туториал о прорезима антене, молимо Вас Уплоад хвала

пробајте овај линк [урл = хттп://ввв.сван-софт.цом/] Сван-СОФТ најбољи избор за мобилне уређаје, радарских и сателитских комуникационих система [/ УРЛ].

сено било које тело може да ми предложи како да се мери резонантним Дужина отвора таласовода антене у прорезима, користећи ХФСС софтвера

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back