тајмер временом смирења у атмега 32

B

bhoomi_shah2906

Guest
Здраво свима .. желим да користим интерни 8бит тајмер од атмега32. Мој циљ је да генерише импулс са уским ширине око 400нс .. за то време би требало да буде прецизно рачунати са временом упутство извршење. Су израчунали сам све моје упутство тајминг, али не знају тајмера времену почетка након што ТЦЦРн вредност у регистар .. молим неко да ми помогне ...

ММММ ... Ја не разумем ... користите тајмер прекину или само ЦТЦ-моду (где ћете заиста писати ОЦР)? Да ли имате 400нс са импулсним на којој фреквенцији (цео циклус је 800 нс више? променљиве? зависи?)? за ову врсту апликације које треба да раде на асемблер, (или у најмању руку, пишу да је део на асемблер ...) можеш објавити код теста користите? нормална 'споља "инструкција треба да користе 1 циклус сат да се нађе, а други да изврши, мислим да ће користити доступан након 2 циклуса ... Не заборавите да прекину да више од 4 циклуса јо доћи до прекида вектор ... тамо ће коштати још два само да пређете на ИСР ... Надам се да си мерење које уски импулс са ЦТЦ или НОП инструкција ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back