улазни прекидач са ЛЕД у серији

P

patrickyeow

Guest
Хаи, Имам проблем: нормално људи користе дизање 10кОхм отпорника за улаз ПИЦ-а да ли желим повезивање ЛЕД у серији са прекидачем (као индикатор), 10кОхм отпорник ће бити превисока ... струја је сувише мали за ЛЕР Могу ли само да промени отпорник 300охм 10кОхм да? ће то оштетити ПИЦ? или има ли боља идеја да спроведе ово?

300 ома неће оштетити Савјет за имплементацију мира. ПИЦ напон напајања? Да ли је прекидач укључите стално или тренутно С. Асхок Кумар

ПИЦ напон 5В (877а) ... прекидач ће се на континуирано ... док нисам поново притисните прекидач ... Тханкс фор ур хелп: Д

Кажете да желите да повежете 300 ома отпорник и довела до унос ПИЦ-а, не постоји никакав проблем са тим са ПИЦ, али у зависности од тога шта доводи да унос можете имати проблема. 10к се користи, јер сваки уређај ће моћи да се храни тај отпор улаз са 0.5мА и промене стања пина, са друге стране, када се повежете мале вредности отпорник тада уређај који покреће да ПИН не може бити у стању да обезбеди све тат струје. Све што је речено, јер сте управо користите прекидач да обезбеди напон на пин можете да користите било коју вредност отпорника, прекидач неће имати проблема да вожњу. Александар

Ја сам помоћу 1К отпорник за истим условима у мом кола ... свог радног фино ... ЛЕД осветљење такође је добро ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back