у вези са РФ МЕМС Пребаци на цовенторваре

A

ajithkumar1985

Guest
Почела сам рад на РФ МЕМС прекидач помоћу цовенторваре сам добијање ударио у симулацији .. мемелецтро не конвергирају ни први ниво .. и феел постоји проблем у месхинг .. постоје рупе (5 * 5ум) у мом горњем снопа (фиксна фиксно), тако да сам користио тетраедар месхинг елемента величине 100 (да уштедите време) .. неко може рећи где сам Вонг и осећам постоје неке грешке у бази података материјалних добара користио сам исту базу података као што је дато у упутству снопа у цовентор уредјаји .. ја користим злато, силицон_100 силикона и тхермокиде .. може било ко рећи линк од тих материјалних проперитиес као што сам потребна еластична диелектричне константе и цондуцтивити и тако даље .. за ове .. или пошаљите датотеку базе података ако неко ради на томе .. витхрегардс Ајитх

Здраво Анна, чак и ја сурфовали нето много за њихове имовине, али да узмем ниједан од њих. Некако сам добио утисак да чак и ако подесите особине су сви у праву ЦовенторВаре ће ипак дати грешака јер то неће донети снагу стиска филм у обзир када постоји рупа. Она ће израчунати пулл-у волагате сматрајући то као још један струцтре. Али, када смо га визуализује практично, присуство рупа ће смањити пулл-у напона у великој мери. Ја ћу вас ажурирана са више налаза било да сам чине и ја ћу наставити са мојим претрагу да пронађете своју имовину. Поздрав, Хемантх.

Здраво Чак имам исти проблем. Покушао сам много тога да исправи ову грешку, али нисам успео. тако да сам само уклонити оне рупе из мог модел и добио ресулт.бут да није решење. оно што осећам у може да смањи величину мреже као већа мрежа са толико дисцонтинутиес траје доста времена и меморије.

Хи Бандана .. хвала вам одговорити ..... преселио сам далеко од тог пројекта, тако не може покушати Ур коментар ... случајно радите у НМДЦ или МВ лабораторија ... хвала Ајитх

Хи сада радим у ХФСС за РФ МЕМС комутатора симулације. тиче Бандана

Поштовани пријатељи, Ја сам такође суочавају са проблемима на цовентор уредјаји вези једноставну структуру отвора снопа. ПЛЗ може у ми рећи шта је тачан начин од тога ......... коју врсту месхинг сам да га треба користити 4. ........ Вхен Им доношења правоугаону рупу онда се манхатон Брикс радиш добро али пробс настају када је кружна рупа .. сам покушао и са тетрахедрал са 130 и више елемената величине, али пробс остаје иста .... ПЛЗ ми помогне ............ 4 Ур вредно чекања одговор ..............

Поштовани, да ли знате начин да дају напон активирања за РФ-прекидацем пример у цовентор као што уместо комплетног квадратног таласа, ту ће бити два нивоа напона на једном квадратном таласа. Један ће да се убрза прекидач, ВА, а други ће бити мањи у величини од Ва који ће држати прекидач? Мислим да ће бити двоструки напонски ниво импулса на једном квадратном таласа? Ја само могу дати један квадратни облик таласа не могу добити други део који је Вб мањи од Ва? Су укључени сам слику за демо. [ИМГ] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/16_1306733150.јпг~~ХЕАД=ННС [/ ИМГ] [/ ИМГ] Сви коментари добродошли.

Здраво, Ја сам тренутно ради на изради ултразвучни претварача у Цовентор. Сам био у стању да успешно спроведе МемЕлецтро и МемМецх симулација, али када сам покренути ЦоСолве је резултат пропуста у самом 1. итерације. Ја сам нови у овоме, можете ли молим вас дајте ми могуће разлоге за овај неуспех? Хвала

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back