у потрази за помоћи са неким основним кола

M

mike134

Guest
Хеј момци сам ја почео да науче како да се изгради кола која не СРЈ себе и само желите некога да ми каже да то треба да раде или шамар ми је и рекао идиотом У. ипак је ту нешто није у реду са пуњење УСБ уређаја са 9 волти и нешто слично 7805 напона стабилизатора. пад видим да је ово ја не верујем да је врло ефикасан. друга је прави лако ми је потребна било шта између 12 волти извор енергије и 12 волти вентилатор. хвала за сваку помоћ Мајк

Одговор на прво питање је не, то је у реду, али морате бити опрезни јер неки уређаји могу оштетити ако УСБ је превише струје. Он други одговор је не, можете га повезати директно, без икаквих проблема.

Жао Такође сам заборавио да дода у првом су били бих додати ЛЕД светло и прекидач је битно. и да ли постоји нешто друго ја треба да укључе у пуњач цируит

Релевантно питање. Недавно сам купио евра стил утикач пуњача (УСБ) за пријатеља у Мадриду. Проверио сам то (то је универзална и да улаз АЦ) и истовар производње је 11 или 12ВДЦ. Да ли УСБ стандард дозвољава ово? ако је тако колико је превише за УСБ уређаја. Мој пријатељ је био пуњење њен мобилни телефон са својим лаптопа, то ће бити лакше. Хвала

То је врста нормално, јер већина ових јефтиних уређаја регулишу напон само ако постоји оптерећења повезан са њим. Најбољи начин за тестирање ове јединице је да се повеже мали 6В лампу на њега и онда види види напона преко лампе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back