фаза маржа у негативне повратне информације

W

wafi_zuhdi

Guest
Здраво, ја радим на негативне коментаре система и добијање збуњени о фази маргине и маргине добити. Ја сам у прилогу АЦ одзив система. Сада знам да фаза маржа се могу наћи посматрањем крстове када добије 0дБ, добитак маргина је када фаза је у 180. Шта се деси ако имате негативан укупни добитак, како гледате на фазу маргину? Да ли икада систем стабилан у овом стању? Хвала унапред

Ваш добитак није "негативна". Уместо тога, то је далеко испод јединство (око -70 дБ). Претпостављам, нешто није у реду у симулацији аррангемнент. Питање: Да ли ваша граф показују одговор петље добитак? У том случају, фаза - у случају негативне повратне информације - мора бити -180 степени по нижим фреквентној скали.

[Куоте = ЛВВ; 904610] Питање: Да ли ваша граф показују одговор петље добитак? У том случају, фаза - у случају негативне повратне информације - мора бити -180 степени по нижој фреквенцији скали [/ куоте] његов петље добити одговор.. Жао ми је, ја донт разумем шта подразумевате под -180 степени на нижем нивоу Фрек. Можете ли објаснити мало више? Хвала бту

[Куоте = вафи_зухди; 904613] Његова петље добити одговор. Жао ми је, ја донт разумем шта подразумевате под -180 степени на нижем нивоу Фрек. Можете ли објаснити мало више? хвала бту [/ куоте] У (нормалном) Случај негативне повратне петље добитак фаза -180 степени. за ниске фреквенције. У супротном, то је позитиван одговор. Можда нисте показују добитак петље, али Преносна функција петље свих компоненти - без негативан знак на улазу сабирање поента? У том случају, фаза одговор је у реду.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back