фазне разлике између излаз Т флип флоп и сат и применити га

B

bhargav.scsvmv

Guest
Која је разлика између фаза излаз Т флип флоп и такта сигнала и применити га, када је улаз на флип флоп је висока.

Нека фреквенције примењује на флип флоп је 1МХз и висок унос примењује на сат знамо да би излазна фреквенција Т-ФФ бити 0.5Мхз али оно што је однос између односа тактног сигнала примењена и О / П сигнала у смислу фази? Шта би се фазне разлике између њих?

Ту смо више од једног фазне разлике.

[Куоте = лостинклатион; 879844] тамо више од једног фазне разлике [/ куоте] Онда, шта би се фазне разлике за први сат пулс и О /, стр.

Ваше питање је прилично збуњујуће, али мислим да као фреквенција излаз је тачан пола сата када сам / п 1, тако да зависи од логике нивоу сата ... да није поменуо да ли ФФ је у успону ивице или пада ивици покренуо један ...

Да ли желите да знате сат излаз кашњење окидача?

[Куоте = бхаргав.сцсвмв; 879967] А шта би било фазне разлике за први сат пулс и О / стр [/ куоте] за први сат пулс? Ја бих рекао да је непознато из онога што сте обезбедили. Погледајте графикон времена Т-ФФ и Пицк фазе желите.

[Куоте = Црази_Енгинеер; 880053] Твоје питање је веома збуњујуће, али мислим да као фреквенција излаз је тачан пола сата када сам / п 1, тако да зависи од логике нивоу сата ... нисте навести да ли ФФ је узлазну ивицу или пада ивици покренуо један ...[/ КУОТЕ] шта би било фаза, ако је ФФ подизање ивица тип

Који део је тако тешко разумети? Зар не знате шта фаза значи? [ИМГ] хттп://ввв.цс.умд.еду/цласс/спринг2003/цмсц311/Нотес/Сек/Фигс/тиминг.пнг [/ ИМГ]

Мислим да тражите сат времена између узлазну ивицу на излаз наизменично. Ако сат узлазну ивицу се јавља на т = т_0, производња укључује у тренутку т = т_0 + т_делаи. Шта је т_делаи? То стварно зависи од модела ТФФ-а коју користите. Ако користите дискретни МЗ, проверите лист са подацима, ако користите ФПГА уради после рутирање симулацију.

[Куоте = динцаи; 880266] мислим да тражите сат времена између узлазну ивицу на излаз наизменично. Ако сат узлазну ивицу се јавља на т = т_0, производња укључује у тренутку т = т_0 + т_делаи. Шта је т_делаи? То стварно зависи од модела ТФФ-а коју користите. Ако користите дискретни МЗ, проверите лист са подацима, ако користите ФПГА уради после рутирање симулације [/ куоте] Ја желим да знам разлику фазу или фазу угао Ц / Б сат и Т О / П 1 циклус. у О / П Флипфлоп Т је једнака два циклуса генератора такта од цлоцк.Вхат можемо да закључимо о фазу овог. Морам лоше одговор на ово куестион.Тхис одговор је веома важно да ме.сомебоди одговорите са тачан одговор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back