функционалне покривеност користећи ПСЛ

R

ravi123

Guest
Желим да крст покривеност два 16-битна вектора али желим да искључе неке услове. Да ли је могуће коришћењем ПСЛ? молимо да ми неко референцу. хвала

Да, можете. у ствари не морате да се можете упутити на тему поред ове [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц111575.хтмл [/ урл]

можете погледати неке од материјала ПСЛ за помоћ.

[Куоте = рави123] Желим да крст покривеност два 16-битна вектора али желим да искључе неке услове. Да ли је могуће коришћењем ПСЛ? молимо да ми неко референцу. хвала [/ куоте] Здраво, не баш - ПСЛ је временски језик и не подржава функционалне покривеност темпорални, шта тражите је више "комбинаторних" проблем који треба решити и СистемВерилог је цовергроуп уклапа рачун овде перфектно, веома једноставна пример (односе се на ЛРМ за сложеније, што је корисно оне): цовергроуп цросс_цов @ (сампле_ев) цоверпоинт уарт_дирецтион; / / ТКС или РКС цоверпоинт бауд_рате {канти бр [] = {100,200,5000}}; / / бројеви не морају представљају праве вредности овде крст цц уарт_дирецтион, бауд_рате; ендгроуп: цросс_цов Има много више - канти, бинсоф, игнорисати, илегалне итд Ако сте упознати са Вера или Е, ово ће изгледати слично вама. БТУ - ако користите СВА, временски део може се дефинисати СВА и крст покривеност СВ. ХТХ Аји [урл] хттп://ввв.новелдв.цом [/ урл]

само исправка, ПСЛ подржано функционалним покривеност, плесе се односе на најновије ИУС документ о АБВ

[Куоте = Арнолда] само исправка, ПСЛ подржано функционалним покривеност, плесе се односе на најновије ИУС документ о АБВ [/ куоте] Не Нисам сигуран да ли је ово корекција мојој поруци - након поновног читања свој пост, ја сам можда схватио сам сте пренели поруку мало другачије него што је предвиђено. Извините због тога. ПСЛ подржава функционалне покривеност, али не подржава заиста "крст покривеност". У сваком случају ПСЛ није намењен да буде покривеност језик, а временски језик, она има "покриће" директиве за прикупљање функционалне покривеност, али као што сам поменуо да је неко оно ограничено и моћан у свом смислу. Аји [урл] хттп://ввв.новелдв.цом [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back