хек фајл за Ц. фајл није у стању да преузмете

P

paddy_emb

Guest
Здраво, Ја сам помоћу АТ89Ц2051 контролер и кеилμвисион4 Евалуација ИДЕ. ја сам у стању да преузмете хек фајл за АСМ, али није у стању да довнлаод датотеке хек фајл за Ц... Коришћење спољних програмера показује верификује није на Бајт 2, чак ни мала тоогле. Ц кода датотека хексадецимално у могућности да преузму. Покушао сам тако што ћете променити поставке у Кеил, али без икаквих резултата. Да ли неко суочава овај тип питања молим да ми помогне да се реши овај проблем. Су у прилогу сам Кеил подешавања екрана. Хвала унапред

исто овде сам направио 2 сунром програмери и они су радили савршен, али након тога у исто време 2 програмера показују да нервира поруку верификује није на 0 ИАМ користећи ат89ц52 Мислио сам да УЦ који ја користим је неуспех, па сам купио нове 2 микро контролери, али иста порука појавити онда сам мислио да је власт питање па сам купио 7815 регулатора тако да улазни напон за програмера је око 14,5 волти једносмерне струје ИАМ ради на том проблему за недељу дана тако да било каква помоћ је добродошла хвала унапред и чекају за Ур

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back