читање бинарне датотеке у тесбенцх (ВХДЛ)

C

chat

Guest
Хелло! Желим да чита моје бинарни фајл 0110,0001,0011 --- у тесту клупи? НИ помогну?

да ли је заиста бинарни фајл? или је то само текстуална датотека са 1с и 0с у тексту?

његов текстуални фајл .. [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 11:43 ---------- Претходни пост је био на 11: 42 ---------- [/ сизе] [/ цолор] то је текстуална датотека ускладиштена у Нотепаду [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Порука Додато у 11:45 ---------- Претходни пост је био у 11:43 ----------[/ сизе] [/ цолор] главног програма је .. [ЦОДЕ] либрари ИЕЕЕ; коришћење ИЕЕЕ.СТД_ЛОГИЦ_1164.АЛЛ; УСЕ иеее.стд_логиц_унсигнед.алл; коришћење стд.тектио.алл, ентитет с_рам је лука (рама_цлк: у СТД_ЛОГИЦ; рама_ве: у СТД_ЛОГИЦ; рама_аддр: у интегер (5 доунто 0 ) рама_дин: у СТД_ЛОГИЦ_ВЕЦТОР (3 доунто 0); рама_доут: стд_логиц (3 доунто 0)); краја лице с_рам, архитектура синт од с_рам типа РамТипе је низ (0 до 2) од бит_вецтор (3 ДОВНТО 0); нечист Функција ИнитРамФромФиле (РамФилеНаме: у стринг) повратак РамТипе је РамФиле Слика: Текст је отворена РЕАД_МОДЕ РамФилеНаме, променљива РамФилеЛине: линија променљива РАМ-а: РамТипе, почети јер сам у РамТипе'ранге петље реадлине (РамФиле, РамФилеЛине) чита (РамФилеЛине, РАМ-а (И)); крају петље, врати РАМ-а, Енд Фунцтион, сигнала РАМ-а: РамТипе: = ИнитРамФромФиле ("Ц: \\ рам_инит.ткт"); започети процес (рама_цлк) бегин иф рама_цлк'евент и рама_цлк = '0 'онда ако рама_ве = '1 'онда РАМ-а (цонв_интегер (рама_аддр))

Сада желим да се исти фајл текст из теста клупе и урадите исто ..

затим поново код које сте већ добили - то ради оно што желите.

Главни код је савршена .. Желим исто да се уради на тест клупи .. [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 14:37 --------- - Претходни пост је био у 14:36 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = ћаскање; 888673] код је главни савршена .. Желим исто да се уради на тест клупи .. [/ куоте] односно екстракт садржај датотеке и складиште у низу формату помоћу теста клупи

тај управо оно што свој код ради.

Не, датотека се чита из главног програма, желео сам да датотеке треба да буде рад из теста клупе које сам креирао из главног програма ..

само копирајте и измените код које сте

може у јавите ми шта ће бити промена ..?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back